Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak podłaczyĆ pod stacyjke radio i el.szyby

Featured Replies

Napisano

Radio i el. szyby biorą mi za dużo prądu na postoju i chcę przerobiĆ na podłąączenie pod stacyjke. Jak się do tego zabraĆ, dokładnie chodzi mi o to gdzie mam się podpiąĆ plusami...

Napisano

> Radio i el. szyby biorą mi za dużo prądu na postoju i chcę przerobiĆ na podłąączenie pod stacyjke.

> Jak się do tego zabraĆ, dokładnie chodzi mi o to gdzie mam się podpiąĆ plusami...

założyć przekaźnik tak jak to było w orginalnej wiązce od el. szybek grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> założyć przekaźnik tak jak to było w orginalnej wiązce od el. szybek

mam uniwersalny zestaw el.szyb który daje rade. Przekaźniki to dla mnie wyższa szkoła jazdy. Poza tym będę sprzedawał autko i chcę to zrobiĆ jak najtańszym kosztem

Napisano

> mam uniwersalny zestaw el.szyb który daje rade. Przekaźniki to dla mnie wyższa szkoła jazdy. Poza

> tym będę sprzedawał autko i chcę to zrobiĆ jak najtańszym kosztem

w skrzynce bezpieczników z tyłu jest wolny pin który ma zasilanie po stacyjce oznaczony jako K

284760402-bezp.JPG

post-107458-14352511859176_thumb.jpg

Napisano

> Radio i el. szyby biorą mi za dużo prądu na postoju i chcę przerobiĆ na podłąączenie pod stacyjke.

> Jak się do tego zabraĆ, dokładnie chodzi mi o to gdzie mam się podpiąĆ plusami...

możesz znaleźć skąd wychodzi kabel od podświetlenia zegarka i pod niego się podpiąć tam jest prą dopiero po przekręceniu kluczyka

Napisano

Plus ze skrzynki bezpiecznikowej będzie lepszym rozwiązaniem. Dołóż jeszcze bezpiecznik na przewodzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.