Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zmieniacie na letnie już?

Featured Replies

Napisano

wiem że za oknem zimno i mroźno ale w sumie... sucho i bez lodu już od dłuższego czasu....

obstawiam że ataku śniegu też już może raczej nie być...

w garażu leżą mi piękne aluski które kupiłem sobie do E32 i kusza niemiłosiernie... clown.gif

ponadto teraz pewnie by się zmieniło bez kolejek...

co sądzą icon_rolleyes.gifzlosnik.gif

Napisano

> wiem że za oknem zimno i mroźno ale w sumie... sucho i bez lodu już od dłuższego czasu....

> obstawiam że ataku śniegu też już może raczej nie być...

> w garażu leżą mi piękne aluski które kupiłem sobie do E32 i kusza niemiłosiernie...

> ponadto teraz pewnie by się zmieniło bez kolejek...

> co sądzą

mam ten sam dylemat, w tym tygodniu chyba zmienie

Napisano

> wiem że za oknem zimno i mroźno ale w sumie... sucho i bez lodu już od dłuższego czasu....

> w garażu leżą mi piękne aluski które kupiłem sobie do E32 i kusza niemiłosiernie...

> co sądzą

za zimne noce jeszcze, a w dzień też nie jest za ciepło na letnią oponę a nowy letni zestaw też kusi wink.gif

Napisano
  • Autor

> za zimne noce jeszcze, a w dzień też nie jest za ciepło na letnią oponę a nowy letni zestaw też

> kusi

no ale przecież zimówka to w zasadzie tylko na śnieg, na suchym choćby zimno było da się bezpiecznie na letnich zlosnik.gif

Napisano

> co sądzą

ja pewnie pod koniec marca zaloze zlosnik.gif

ostatnio w polowie zalozylem, a pozniej tyle sniegu nasypalo, ze bylo ciezko 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> ja pewnie pod koniec marca zaloze

> ostatnio w polowie zalozylem, a pozniej tyle sniegu nasypalo, ze bylo ciezko

oj tam, odrobina adrenaliny na koniec zimy nie zaszkodzi clown.gifhehe.gif

Napisano

ja juz od 2 lat mam letnie zeby.GIF

Napisano

> no ale przecież zimówka to w zasadzie tylko na śnieg, na suchym choćby zimno było da się

> bezpiecznie na letnich

masz racje -> to zakładam zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

a tak poważnie to letnia guma źle reaguje na niskie temperatury po takich wahaniach temperatur powstają pęknięcia wink.gif

Napisano

A ja nie zmieniałem na zimówki. Jeździłem na letnich do pierwszego śniegu, a właściwie do pierwszej soli, żal mi Babuni i tłukę się innymi samochodami, co nie zmienia faktu, że czeka mnie zakup nowego kompleciku opon na ten sezon. Nie mogę się zdecydować na jaką firmę tym razem postawić. Klasyki europejskie, czy wynalazki z reszty swiata, może Koledzy coś podpowiedzą z praktyki zeby.GIF

Napisano

> A ja nie zmieniałem na zimówki. Jeździłem na letnich do pierwszego śniegu, a właściwie do pierwszej

> soli, żal mi Babuni i tłukę się innymi samochodami, co nie zmienia faktu, że czeka mnie zakup

> nowego kompleciku opon na ten sezon. Nie mogę się zdecydować na jaką firmę tym razem postawić.

> Klasyki europejskie, czy wynalazki z reszty swiata, może Koledzy coś podpowiedzą z praktyki

w tym roku kupiłem Toyo proxes T1(tak z opinii w internecie wyczytałem że to dobra opona). A miałem i byłem zadowolony z Michelin Pilot exalto więc polecam ok.gif

Napisano

> w tym roku kupiłem Toyo proxes T1(tak z opinii w internecie wyczytałem że to dobra opona). A miałem

> i byłem zadowolony z Michelin Pilot exalto więc polecam

Toyo Proxes T1-R wezmę pod uwagę, mają indeks Y, a jak się na nich jeździ hmm.gif Niestety Michelin Pilot Exalto PE2 nie występują w potrzebnych mi rozmiarach Michelin frown.gif

Napisano

> co sądzą

poczekam aż dziury po zimie załatają, wtedy zdejmę balony zlosnik.gif

Napisano

> Toyo Proxes T1-R wezmę pod uwagę, mają indeks Y, a jak się na nich jeździ .

Ponoć dobrze się klei a w deszczowe dni bardzo dobrze odprowadza wodę tym samym ciężej wpaść w poślizg ( ale to tylko wyczytane opinie z internetu). Na moje odczucia trzeba jeszcze poczekać puki co stoją i kuszą żeby założyć letni zestaw wink.gif

Niestety Michelin Pilot

> Exalto PE2 nie występują w potrzebnych mi rozmiarach Michelin

To na 19 chcesz naciągać ?

Może coś z Pirelli?

Napisano

> Ponoć dobrze się klei a w deszczowe dni bardzo dobrze odprowadza wodę tym samym ciężej wpaść w

> poślizg ( ale to tylko wyczytane opinie z internetu). Na moje odczucia trzeba jeszcze poczekać

> puki co stoją i kuszą żeby założyć letni zestaw

> Niestety Michelin Pilot

> To na 19 chcesz naciągać ?

> Może coś z Pirelli?

No to zakładaj, zakładaj... waytogo.gif

Nie chodzi o średnicę, tylko o szerkość, Michelin Pilot Exalto PE2 kończą się na rozmiarze 225/40/18, a ja na przód potrzebuję 245/40/18 i na tył 275/35/18 zeby.GIF Coraz bardziej podobają mi się te "Toyki", a ponieważ u mnie w okolicy zasolenie dróg jest większe niż Morza Martwego i nie będę Babuni wyprowadzał na pewną rzeź, to poczekam aż potestujesz swoje. Liczę na Twoją relację z testów zeby.GIF

Napisano

> No to zakładaj, zakładaj...

> Nie chodzi o średnicę, tylko o szerkość, Michelin Pilot Exalto PE2 kończą się na rozmiarze

> 225/40/18, a ja na przód potrzebuję 245/40/18 i na tył 275/35/18 Coraz bardziej podobają mi

> się te "Toyki", a ponieważ u mnie w okolicy zasolenie dróg jest większe niż Morza Martwego i

> nie będę Babuni wyprowadzał na pewną rzeź, to poczekam aż potestujesz swoje. Liczę na Twoją

> relację z testów

nie omieszkam pochwalić się moimi doznaniami. Dzisiaj wracałem z Zakopanego brata autem iiii jak ja kocham zakręty zlosnik.gif niestety zwykłe zawieszenie i wąskie zimówki ograniczały skutecznie mój temperament mad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.