Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Toyota Yaris I

Featured Replies

Napisano

W yarku jest oryginalny kaseciak fajnie wkomponowany w deskę. Ale:

Po 1. Gra fatalnie

Po 2. Nie czyta płyt... wink.gif

Czy można coś z tym zrobić? Czy pod oryginalne radio można podłączyć zmieniarkę? Czy po wymianie głośników i np wrzuceniu wzmacniacza jako tako będzie grało?

Na allegro są ramki umożliwiające montaż dowolnego radia 1din, ale są czarne. A deska jest szara, więc będzie to wyglądało jak kupa... Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić?

Nie potrzebuję z Yarisa zrobić sali koncertowej. Ma to po prostu grać, a nie szumieć...

Napisano

Kolega w Pasku ma też fabryczne radio. Wziął zanabył taki adapterek w kształcie kasety do iPoda i odtwarza muzykę właśnie tym ustrojstwem. Jedyna wada jest taka, że z kasety wychodzi kabelek do iPoda.

Napisano

Oryginalne głośniki to dno.Więc to bym wymienił w pierwszej kolejności. 275123014-zielony.gif

Napisano

pod radiem jest kieszonka...wstaw tam normalne radio 1din, rozporwadź na nowo instalację na kablach grubszych niż telefoniczne, wstaw lepsze głośniki, wygłusz puste drzwi i ciesz się lepszym audio, a funkcję na wyświetlaczu centralnym przełącz na pokazywanie chwilowego spalania smile.gif

Napisano

> pod radiem jest kieszonka...wstaw tam normalne radio 1din, rozporwadź na nowo instalację na kablach

> grubszych niż telefoniczne, wstaw lepsze głośniki, wygłusz puste drzwi i ciesz się lepszym

> audio, a funkcję na wyświetlaczu centralnym przełącz na pokazywanie chwilowego spalania

Dodam jeszcze, że radio 1 din musi mieć możliwość zdemontowania ramki, bo z ramką nie wchodzi.

Ja mam tak założonego Soniaka i właśnie wykombinowałem ostatnio, że można spróbować przerobić jeszcze wyświetlacz w ten sposób, żeby przyciski połączyć drabinką rezystorową i zrobić z nich sterowanie jak w joysticku Sony. Tylko nie mam jeszcze pomysłu na pokrętło.

Napisano

> W yarku jest oryginalny kaseciak fajnie wkomponowany w deskę. Ale:

> Po 1. Gra fatalnie

> Po 2. Nie czyta płyt...

> Czy można coś z tym zrobić? Czy pod oryginalne radio można podłączyć zmieniarkę? Czy po wymianie

> głośników i np wrzuceniu wzmacniacza jako tako będzie grało?

> Na allegro są ramki umożliwiające montaż dowolnego radia 1din, ale są czarne. A deska jest szara,

> więc będzie to wyglądało jak kupa... Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić?

> Nie potrzebuję z Yarisa zrobić sali koncertowej. Ma to po prostu grać, a nie szumieć...

Można kupić mp3 transmiter na gniazdo zapalniczki.

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=1&string=transmiter+mp3&order=p&change_view=1

Proponuję kupić gdzieś na miejscu, bo te na allegro są średniej jakości.

Napisano

Polecam zmieniarkę MP3 USB. Podłącza się to do radia jak normalną zmieniarkę, tyle że zamiast normalnych płyt można podączyć pendrive'a lub kartę SD, foldery trzeba odpowiednio nazwać i już możesz słuchać duuuużo muzyki jakiej chcesz zlosnik.gif

Ja u siebie zastosowałem i jestem zadowolony. Sprawdź może i Twoje radio obsługuje takie ustrojstwo xcarlink

Napisano

Są też akcesoryjne CD, montowane w miejscu schowka pod kaseciakiem... nie wiem jak z dostępnością.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.