Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

adapter sterowania z kierownicy Fiat Croma 2007

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

przymierzam się do zmiany car audio w swojej Cromie (rocznik 2007) na pierwszy rzut idzie radioodtwarzacz - wybór padnie prawdopodobnie na model firmy Clarion , Alpine lub JVC - w związku z tym czy ktoś posiada namiary na adapter sterowania z kierownicy - możliwie jak najbardziej uniwersalny lub chociaż który współpracowałby z konkretnie podanymi powyżej markami...

Napisano
  • Autor

dokładnie - potrzebuje kabel dzięki któremu będę mógł sterować niefabrycznym radioodtwarzaczem... dzięki za odpowiedź zainteresuje się ofertą Dynamic PC99-X29..poczytam i zobaczę czy mi podpasuje...

szkoda tylko że nie ma go w Polsce:)

do TME wysyłałem już maila - odpisali, że niestety nie posiadają w ofercie takiego interfejsu...

Napisano

> dokładnie - potrzebuje kabel dzięki któremu będę mógł sterować niefabrycznym radioodtwarzaczem...

> dzięki za odpowiedź zainteresuje się ofertą Dynamic PC99-X29..poczytam i zobaczę czy mi

> podpasuje...

> szkoda tylko że nie ma go w Polsce:)

> do TME wysyłałem już maila - odpisali, że niestety nie posiadają w ofercie takiego interfejsu...

Za 10f wyślą Ci go do PL.

Btw. miałem podobny interfejs Autoleads'a w Mondeo i działało bardzo dobrze z Alpine, teraz mam taki w szufladzie, czeka aż się zabiorę za Bravo - w konfiguracji z Pioneerem też powinien dać radę bez problemu waytogo.gif.

Napisano
  • Autor

Super dzięki za info:) chyba to będzie najbardziej rozsądne rozwiązanie... co do pilotów z Izotech to widział widział smile.gif niestety też nie obsługują smile.gif piloty te przeznaczone są dla samochodów które nie mają magistrali CAN...

Napisano

> piloty te przeznaczone są dla samochodów

> które nie mają magistrali CAN...

Wiesz... jeśli połączysz bezpośrednio kierownicę z adapterem a ten z radiem, to CAN nic nie musi o tym wiedzieć oraz powinno wszystko zagrać.

No chyba że kierownica w Cromie jest jakaś magiczna, a nie standardowa drabinka rezystorowa, ale nie wydaje mi się.

Chyba że się mylę.

Napisano
  • Autor

wiesz co nie znam się na tym...dokładnie taką odpowiedź dostałem z Izotech...

Napisano
  • Autor

jeszcze jedno pytanko - nie wiem czy dobrze rozumiem tę notke z autoleads:

PLEASE NOTE : If you have a dashboard mounted audio display then this will not work once the new stereo is fitted but your clock and temperature will remain.

tj. po instalacji interfejsu tracę funkcje komputera na wyświetlaczu w zegarach tj. wyświetlanie stacji, spalanie, dystans , zasięg a zostaje mi tylko temperatura i godzina????

jeżeli tak to czy to samo stanie się po podłączeniu tylko i wyłącznie niefabrycznego radia....???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.