Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o Goodyear Excellence

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam pytanie czy możecie coś powiedziec o tych oponach? Moge je kupić w dobrej cenie. Nigdy przedtem nie miałem do czynienia z tą firmą. Poprzednio jeziłem na Pirelli P7000 i były ok. Ciekaw jestem jak one wyglądają w kwestii uzytkowania? Mogę prosić o porady bo musze się zdecydowac do srody!!!! Zalezy mi na dość cichych oponach.

Pozdrawiam

P

Napisano

miałem 195/50/15 i polecam chetnie bym kupił ale cena jest dla mnie zbyt wysoka ok.gif

Napisano

> miałem 195/50/15 i polecam chetnie bym kupił ale cena jest dla mnie zbyt wysoka

(używki są w dobrej cenie)

Napisano
  • Autor

Własnie mam zamiar zakupić używki z 2010 roku z małym przebiegiem smile.gifI dlatego pytam bo jest okazja.

Napisano

> Własnie mam zamiar zakupić używki z 2010 roku z małym przebiegiem I dlatego pytam bo jest okazja.

kiedyś interesowałem się tymi oponami i z tego co pamiętam, to znalazłem info, że się dosyć szybko zużywają. Wynikałoby z tego, że są miękkie a więc powinny być ciche (chyba spineyes.gif)

Napisano

NIE POLECAM

Brat ma, już jeden bąbel wyskoczył i musiał zainwestować jedyne 550 zł za nową.

Napisano
  • Autor

Dzięki za info - jutro odbieram - zamówiłem - 2010 rok (7mm bieżnika)

Zobaczymy jak się będa sprawowały?

Pozdrawiam

Napisano

> Własnie mam zamiar zakupić używki z 2010 roku z małym przebiegiem I dlatego pytam bo jest okazja.

nie rozumiem dlaczego ktos kupuje uzywane opony

ja rozumiem oszczedzac ale nie na bardzo istotnym punkcie samochodu, na bezpieczenstwie wlasnym i rodziny nie mozna oszczedzac

Napisano

> nie rozumiem dlaczego ktos kupuje uzywane opony

> ja rozumiem oszczedzac ale nie na bardzo istotnym punkcie samochodu, na bezpieczenstwie wlasnym i

> rodziny nie mozna oszczedzac

brak kasy? wink.gif

ja kupiłem używane zimówki najpierw do foki II - po połowie sezonu - micheliny - miały być byle na pierwszą zimę, a okazały się super i jeździły do sprzedaży auta (to bedzie 2 zimy zlosnik.gif)

teraz kupiłem paska i znowu nie miałem za bardzo kasy - wiec kupiłem używki - znowu okazały się super oponami po 1 sezonie w super stanie. i znowu z założenia że będą oponami na 1 albo i pół sezonu okazało się że zostają, bo nic im nie dolega smile.gif

Napisano

ja wolalbym kupic tansze nowe niz lepsze uzywki

a majac na nowego paska nie wieze ze nie masz kasy na opony, po prostu wolisz zaoszczedzic

Napisano

> ja wolalbym kupic tansze nowe niz lepsze uzywki

> a majac na nowego paska nie wieze ze nie masz kasy na opony, po prostu wolisz zaoszczedzic

No dobra Panowie, odchodzimy od tematu bokser.gif. Priv albo towarzyski załatwi sprawę waytogo.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.