Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bardzo głupie pytanie...lusterko w Corolli

Featured Replies

Napisano

no właśnie jakiś czas temu jakiś ch#%$#%^#$^& j rozwalił mi lewe lusterko w Corolli. model to E12, rok 2002.

od tego czasu usilnie poszukuję lewego kompletnego lusterka elektrycznego, w kolorze srebrny metalik;

mam pytanie, czy różni się czymś wtyczka od lusterka elektrycznego podgrzewanego od tylko elektrycznego (nie mającego funkcji podgrzewania)?

pytanie lamerskie, ale za cholerę nie wiem czy moje lusterka są podgrzewane i wybaczcie, ale nie wiem jak to sprawdzić icon_eek.gificon_rolleyes.gif pomóżcie koleżanki i koledzy

z góry dzięki

Napisano

> no właśnie jakiś czas temu jakiś ch#%$#%^#$^& j rozwalił mi lewe lusterko w Corolli. model to

> E12, rok 2002.

> od tego czasu usilnie poszukuję lewego kompletnego lusterka elektrycznego, w kolorze srebrny

> metalik;

> mam pytanie, czy różni się czymś wtyczka od lusterka elektrycznego podgrzewanego od tylko

> elektrycznego (nie mającego funkcji podgrzewania)?

> pytanie lamerskie, ale za cholerę nie wiem czy moje lusterka są podgrzewane i wybaczcie, ale nie

> wiem jak to sprawdzić pomóżcie koleżanki i koledzy

> z góry dzięki

Jakie wtyczki tam są za cholerę nie wiem, ale aby sprawdzic czy podgrzewa wystarczy włączyć grzanie tylniej szyby(przy porannych mrozach efekt powinien być widoczny)

Napisano

> pytanie lamerskie, ale za cholerę nie wiem czy moje lusterka są podgrzewane i wybaczcie, ale nie

> wiem jak to sprawdzić pomóżcie koleżanki i koledzy

> z góry dzięki

A ze specyfikacji samochodu nie wynika to?

Corolla E121 z 2002 roku w wersji 1.6 SOL sprzedawana w Poslce miała podgrzewane lusterka - jeśli to coś pomoże.

Napisano

Zadzwoń do ASO z zapytaniem o tę cześć - rozmowa zaczyna się od numeru VIN. I wszystkiego się dowiesz - łącznie z ceną lustra w ASO. panic.gifbiglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Zadzwoń do ASO z zapytaniem o tę cześć - rozmowa zaczyna się od numeru VIN. I wszystkiego się

> dowiesz - łącznie z ceną lustra w ASO.

tiaa byłem w ASO, wycenili mi opcję podgrzewaną na 900 złotych icon_eek.gif ale wycenili mi na tej podstawie bo sam nie wiedziałem jaka to opcja, więc założyłem droższą opcję (nie podawałem vin, nie sprawdzali modelu itp.)

edit: poza tym, z tego co mi wiadomo, sprawdzenia numeru vin można dokonać tylko osobiście za jakąś tam kwotę icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> A ze specyfikacji samochodu nie wynika to?

> Corolla E121 z 2002 roku w wersji 1.6 SOL sprzedawana w Poslce miała podgrzewane lusterka - jeśli

> to coś pomoże.

hmmmm mój egzemplarz był sprowadzany z D, a nie mogę za cholerę teraz znaleźć nigdzie faktury zakupu sciana.gif więc nie wiem co to jest za wersja sciana.gif

Napisano
  • Autor

> A ze specyfikacji samochodu nie wynika to?

> Corolla E121 z 2002 roku w wersji 1.6 SOL sprzedawana w Poslce miała podgrzewane lusterka - jeśli

> to coś pomoże.

orajt, znalazłem książkę serwisową w której pisze, że jest to wersja 1.6 Linea Sol. hmm.gif

Napisano

> Zadzwoń do ASO z zapytaniem o tę cześć - rozmowa zaczyna się od numeru VIN. I wszystkiego się

> dowiesz - łącznie z ceną lustra w ASO.

Łącznie z tym, że to co wyszło wg VIN'u nie koniecznie musi się zgadzać z rzeczywistością rotfl.gif

Napisano
  • Autor

anyway...zamówiłem właśnie na allegro podgrzewane, elektryczne i w kolorze srebrnym zlosnik.gif przeszło miesiąc czaiłem się na allegro na pojawienie się takiego zlosnik.gif wczoraj wieczorem byłem jeszcze w aso i kolo powiedział, że jak nie mam grzanych lusterek a kupie sobie podgrzewane, to najwyżej nie będę wykorzystywał funkcji grzania, natomiast spasować powinno bez problemu skromny.gif oby tak było. tak czy siak koszt i tak sporo mniejszy niż te 900 zeta w aso smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.