Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z zegarkiem

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam mały problem z zegarkiem w swoim cento. Chodzi o to, że po przekręceniu kluczyka i ustawieniu godziny myślałem że wszystko będzie ok. Otóż nie bardzo, ponieważ jak wyłącze kontrolki a potem ponownie przekręce kluczyk to zegarek mi się zeruje. Wie ktoś dlaczego tak może się dziać ?

Napisano

> zakladam, ze sam montowales ten zegar ->zasilania zle podpiete.

tez tak mysle. posprawdzaj wszystko smile.gif

Napisano
  • Autor

właśnie o to chodzi że sprawdzałem i niby wszystko się zgadza frown.gif

Napisano

> właśnie o to chodzi że sprawdzałem i niby wszystko się zgadza

podmien na probe zegarek z kims. jesli problem zostaje, to masz zle polaczone.

Napisano

> Witam. Mam mały problem z zegarkiem w swoim cento. Chodzi o to, że po przekręceniu kluczyka i

> ustawieniu godziny myślałem że wszystko będzie ok. Otóż nie bardzo, ponieważ jak wyłącze

> kontrolki a potem ponownie przekręce kluczyk to zegarek mi się zeruje. Wie ktoś dlaczego tak

> może się dziać ?

zegarek powinien mieć stałe zasilanie a nie po stacyjce waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> zegarek powinien mieć stałe zasilanie a nie po stacyjce

wiadomo, dlatego nie wiem co jest grane 270751858-jezyk.gif

Napisano

Ze złego obwodu wziąłeś + (pewnie z instalacji radia). Podłącz poprzez bezpiecznik bezpośrednio pod aku i problem zniknie.

Napisano
  • Autor

> Ze złego obwodu wziąłeś + (pewnie z instalacji radia). Podłącz poprzez bezpiecznik bezpośrednio pod

> aku i problem zniknie.

Ja tam miałem podciągniętą kostkę pod zegarek ale nie miałem zegarka, kupiłem zegarek, podpiąłem i tak się robi, a nie sądze żeby fabrycznie coś nie tak zrobili wypuszczająć kostkę smile.gif

Napisano

> Ja tam miałem podciągniętą kostkę pod zegarek ale nie miałem zegarka, kupiłem zegarek, podpiąłem i

> tak się robi, a nie sądze żeby fabrycznie coś nie tak zrobili wypuszczająć kostkę

Po wyłączeniu zapłonu zegarek się całkiem wyłącza czy tylko się kasuje a działa dalej?

Napisano
  • Autor

> Po wyłączeniu zapłonu zegarek się całkiem wyłącza czy tylko się kasuje a działa dalej?

Skoro się zeruje to wydaje mi się że się wyłącza bo nie widać żadnych cyferek na niepodświetlonym ekranie smile.gif

Napisano

> Skoro się zeruje to wydaje mi się że się wyłącza bo nie widać żadnych cyferek na niepodświetlonym

> ekranie

no to na bank źle podłączone. Może ktoś wcześniej grzebał przy wiązce i to już nie jest fabryka.

Jak masz jakie takie pojęcie o elektryce i miernik albo potrafisz sobie zrobić próbnik z żarówki to można w łatwy sposób sprawdzić czy to wina zegarka czy bubel jest w welektryce

Napisano

sprawdź bezpieczniki w kabinie, jak wywali jeden (nie pamiętam od czego) to są takie jazdy z zegarkiem.

Napisano
  • Autor

> no to na bank źle podłączone. Może ktoś wcześniej grzebał przy wiązce i to już nie jest fabryka.

> Jak masz jakie takie pojęcie o elektryce i miernik albo potrafisz sobie zrobić próbnik z żarówki to

> można w łatwy sposób sprawdzić czy to wina zegarka czy bubel jest w welektryce

Mam i miernik i próbnik z żarówki więc musze to sprawdzić smile.gif jendak podejrzewam że bubel może być w elektryce a nie w zegarku 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Mam i miernik i próbnik z żarówki więc musze to sprawdzić jendak podejrzewam że bubel może być w

> elektryce a nie w zegarku

Tak jak myślałem, prąd nie dochodził jednym kabelkiem i dlatego mi się tak działo zeby.GIF ale już jest wszystko ok i działa smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.