Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] lusterko wklad

Featured Replies

Napisano

Witam,

w jesieni kupowalem wklad na allegro gdyz orginalne sie stluklo (lusterko w lusterko na waskiej jezdni sick.gif)... no i wszystko bylo by ok gdyby nie dzisiejsza akcja: ruszam spod pracy a tu slysze plum ...i lusterko odkleilo sie od plastiku no i gleba na ziemie ... wiec mniemam ze jakas lipe kupilem ... niby mialo byc z demontazu orginal sick.gif

Znacie jakies sprawdzone zamienniki lusterek (jakies sklepy internetowe) czy cos sprawdzonego bo juz pal licho kase ale teraz bez lusterka lewego ciezko sie poruszac crazy.gif

Edit: opelshop to ktos od nas? na allegro widze ze ma grinser006.gif

Napisano

> Witam,

> w jesieni kupowalem wklad na allegro gdyz orginalne sie stluklo (lusterko w lusterko na waskiej

> jezdni )... no i wszystko bylo by ok gdyby nie dzisiejsza akcja: ruszam spod pracy a tu

> slysze plum ...i lusterko odkleilo sie od plastiku no i gleba na ziemie ... wiec mniemam ze

> jakas lipe kupilem ... niby mialo byc z demontazu orginal

> Znacie jakies sprawdzone zamienniki lusterek (jakies sklepy internetowe) czy cos sprawdzonego bo

> juz pal licho kase ale teraz bez lusterka lewego ciezko sie poruszac

> Edit: opelshop to ktos od nas? na allegro widze ze ma

Jakieś 3 tygodnie temu, mi spłynęło szkiełko jak włączyłem podgrzewanie. Kupiłem u tego gościa z allegro , szybka przesyłka, zero problemów, dołączona mocna taśma do przyklejenia wkładu i instrukcja użycia

Napisano

W ubiegłym tygodniu też straciłem lusterko. Gość u którego montowałem nowe twierdził, że A III z początków produkcji (2004-2005) mają fabryczną wadę polegającą właśnie na notorycznym odpadaniu wkładów lusterek.

A kupowałem je tutaj:

http://allegro.pl/szklo-wklad-lusterka-lusterko-opel-astra-3-h-i1513660328.html

Jak na razie jest OK.

Napisano
  • Autor

> W ubiegłym tygodniu też straciłem lusterko. Gość u którego montowałem nowe twierdził, że A III z

> początków produkcji (2004-2005) mają fabryczną wadę polegającą właśnie na notorycznym

> odpadaniu wkładów lusterek.

Hmm to moze faktycznie byl "splywajacy" oryginal. bo generalnie zewnetrzne znaczki byly GM i wygladalo dosc wiarygodnie.. kuzwa sie strachu najadlem jak ruszylem a tu brzdek dzwiek tluczonego szkla smirk.gif

A ten OPEL shop ktos zna bo cos kojarze nazwe z forum wlasnie ale nigdy nic u nich nie kupowalem?

Napisano
  • Autor

> Jakieś 3 tygodnie temu, mi spłynęło szkiełko jak włączyłem podgrzewanie. Kupiłem u tego gościa z

> allegro , szybka przesyłka, zero problemów, dołączona mocna taśma do przyklejenia wkładu i

> instrukcja użycia

A to tylko szybka czy mialo plastikowa ramke? bo w sumie nie chce mi sie jeszcze raz rozbierac lusterka angryfire.gif a i tak mam plastik oryginal wiec nie wiem jak z ogrzewaniem ale chyba jest wlasnie na plastiku jakos ... wiec tylko bym wkleil na ta ciemna plastikowa plytke moze hmm.gif

Napisano

> A to tylko szybka czy mialo plastikowa ramke? bo w sumie nie chce mi sie jeszcze raz rozbierac

> lusterka a i tak mam plastik oryginal wiec nie wiem jak z ogrzewaniem ale chyba jest wlasnie

> na plastiku jakos ... wiec tylko bym wkleil na ta ciemna plastikowa plytke moze

Mi spadło samo szkło, bez plastikowej ramki. Zakupiłem również samo szkiełko ( ono jest dwustronne ) z tym że na jednej części masz już naklejoną taśmę dwustronną. Ogrzewanie jest przyczepione to plastikowej ramki. Demontaż ramki banalnie prosty - mocniej pociągnąłem i wyskoczyła z zaczepów. Z montażem miałem problem - kwestia wyśrodkowania i ustawienia mechanizmu po montażu ramki

Napisano

Mam nowe for sale - info priv.

EDIT: Wyciąłem cytat całego posta. lelek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.