Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak baba, normalnie jak baba

Featured Replies

Napisano

no i walnąlem paska. pod robotą parkowalem na pochyłym parkingu i mi auto skoczylo na jedynce i przyłożyłem w focusa przede mną... porysowalem rejestrację, lakier na zdesiu i odpadl kawalek lakieru z czujki cofania lewej... sciana.gif

Napisano

> no i walnąlem paska. pod robotą parkowalem na pochyłym parkingu i mi auto skoczylo na jedynce i

> przyłożyłem w focusa przede mną... porysowalem rejestrację, lakier na zdesiu i odpadl kawalek

> lakieru z czujki cofania lewej...

facepalm.gifswieca.gifzlosnik.gif

a na serio to współczuje, ale jak to mówią za gapowe się płaci

ostatnio sam się nadziałem też na focusa, czerwonego 270751858-jezyk.gif...gościu wyjeżdżał z uliczki i chciał na skrajny lewy, więc mówię ominę go z prawej i wyjadę, w tym momencie zadzwonił kumpel i przetarłem się o fokę zderzakiem i błotnikiem... no.gif

Napisano

> no i walnąlem paska. pod robotą parkowalem na pochyłym parkingu i mi auto skoczylo na jedynce i

> przyłożyłem w focusa przede mną... porysowalem rejestrację, lakier na zdesiu i odpadl kawalek

współczuję, w nówce boli bardziej oslabiony.gif

Napisano

E takie straty to nie straty ok.gif

Napisano
  • Autor

> E takie straty to nie straty

mnie nie dobija sam fakt szkody, bo 90% zniknie pod pastą polerską, tylko debilizm jej powstania i to że to z mojej winy sciana.gif

Napisano
  • Autor

> Tytuł dotyczy Twoich spodni?

w pracy bylem

Napisano

> w pracy bylem

Niestety taki minus nowego auta, ze pierwsze rysy bola najbardziej zlosnik.gif Ja odebralem auto z salonu pojechalismy na zakupy.

I pod marketem ktos uderzyl koszykiem.

Niby nic bo wgniotka malutka widziana tylko pod pewnym katem. Ale jakos przezyc nie moglem zlosnik.gif

Napisano

Wiem że to nie moment na to, ale co mi tam:)

Te wkręty mocujące tablicę , normalnie to chyba jakieś oryginalne akcesoria VW są smile.gif

A tak apropo ,,kolizji'' nie martw się , pierwsze nowe auto (Punto II FL) odbierałem w salonie w któym pracowałem, wyjeżdżając z myjni miałem ,,kolizję'' z samochodem mechanika wracającego z próby.... zadowolony byłem że hej.

Grande tydzień po zakupie jakiś c.ul porysował mi pod blokiem teściów, w takich chwilach cieszę się, że gościa nie było w zasięgu, wyrok za dziada nie wart był tych rys grinser006.gif

Napisano

no i już bity cfaniaczek.gif

Napisano

beksa.gif

Może jednak da się wyklepać grinser006.gif

Napisano

Zachęcam do wyjęcia tych wkrętów z tablicy i zastąpienie ich nitami aluminiowymi. Dużo estetyczniej wyglądają. ok.gif

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Wiem że to nie moment na to, ale co mi tam:)

> Te wkręty mocujące tablicę , normalnie to chyba jakieś oryginalne akcesoria VW są

z poprzedniego forda 2 razy mi tablice pod szpitalem zajumali. jak chocby jedna tablica jest na wkrętach - nie biorą (potwierdzone przez wielu ludzi ktorym tez zajumali) - niestety musiałem przykręcić, mimo ze wygląda to paskudnie...

Napisano
  • Autor

> Zachęcam do wyjęcia tych wkrętów z tablicy i zastąpienie ich nitami aluminiowymi. Dużo estetyczniej

> wyglądają.

> mar00ha

dobry pomysł hmm.gif

Napisano

> dobry pomysł

W golfiźnie pierwsze co zrobiłem po przyjechaniu autem z salonu, to wybrałem się do lerułamerlę po nitownicę i paczkę nitów. Wywaliłem ramkę dealera, wywierciłem otwory w blasze rejestracji i platiku zderzaka i pięknie przynitowałem. Ramka zupełnie psuła koncepcję przodu auta - zachodziła na dolny wlot powietrza. sick.gif

Może i zastosowałbym wkręty, ale one, jak wiem z doświadczenia, po pewnym czasie rdzewieją, co nie wygląda estetycznie.

mar00ha

Napisano

> dobry pomysł

to dlatego, że w białych spodniach byłeś.. to coś jak białe kozaczki zlosnik2.gif

na szczęście wielkiej szkody nie widać, każdemu się zdarza wink.gif

Napisano
  • Autor

> to dlatego, że w białych spodniach byłeś.. to coś jak białe kozaczki

> na szczęście wielkiej szkody nie widać, każdemu się zdarza

to teraz zgadnij kto chodzi w białych spodniach i w białym fartuchu w pracy wink.gif

Napisano

> to teraz zgadnij kto chodzi w białych spodniach i w białym fartuchu w pracy

młynarz! biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.