Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[F]końcówki wtryskiwaczy isuzu, pytanie

Featured Replies

Napisano

Witam. Na allegro można kupić od ok. 25 do 45zł za sztukę końcówki wtryskiwaczy firmy Firds lub THM. Co to za szajs, ma ktoś z tym do czynienia, warto kupić wytrzymają ze 2 - 3 lata? W końcu nawet z przesyłką wyjdzie za 4 sztuki tyle co jedną BOSCHA w InterCarsie.

Muszę u siebie już chyba wymienić bo spalanie ostatnio mocno skoczyło do góry. Jak wcześniej nawet w zimie wyrabiał się w 6,5l/100km to teraz prawie 8 pali, a i przydymić mocniej już też potrafi, więc widać że zaczynają chyba posikiwać trochę.

Napisano

> Witam. Na allegro można kupić od ok. 25 do 45zł za sztukę końcówki wtryskiwaczy firmy Firds lub

> THM.

Pierwsze widze...

> Muszę u siebie już chyba wymienić bo spalanie ostatnio mocno skoczyło do góry.

Wymontuj wtryskiwacze i daj do sprawdzenia. Dopiero po tej operacji zadecyduj, co dalej robic. Na chwile obecna to wrozenie z dymu dobywajacego sie z wydechu...

Pozdrawiam

Napisano

THM to brand, a produkują dla nich różne firmy, zalezy kto się zaoferuje taniej. Chiny pewnie też.

Zaczynali kiedyś na rynku części zamiennych do silników traktorów. Coś mi się kojarzy, że w jednym z moich traktorów zastosowałem kiedyś przy naprawie głównej ich tłoki , cylindry, pierścienie i jakoś to chodzi (choć nie jest to traktor, który się męczy, od ciężkiej roboty jest inny, wiec o trwałości się wypowiedzieć nie mogę)

Pamiętam, ze było to dość tanie. Kosztowało chyba niespełna połowe tego co Mahle.

ps

polski wuzetem nie robi?

na pewno sporo tańsze niż bosch, a jakość jak najbardziej ok

Napisano
  • Autor

> ps

> polski wuzetem nie robi?

Robi ale cena tez ponad 100zł za szt.

Ogólnie chcę swoje wtryski dać do sprawdzenia i ewentualnie wymienić końcówki. Jeśli zaistnieje potrzeba wymiany wszystkich to niestety w wuzetem czy bosch inwestował nie będę bo to rujnacja dla budżetu domowego który ostatnio jest bardzo skromny. W przypadku wymiany jednego no 2 można się nad wuzetemem zastanowić, ale jeśli te z allegro 2 - 3 lata wytrzymają to i tak dłużej niż ten okres nie zamierzam tym egzemplarzem asterki jeździć.

Napisano

> Robi ale cena tez ponad 100zł za szt.

Mozesz podac jakis sklep z tymi koncowkami wuzet, bo na ich stronie chcialem wyszukac tych koncowek i nie znalazlem do isuzu.

Napisano
  • Autor

> Mozesz podac jakis sklep z tymi koncowkami wuzet, bo na ich stronie chcialem wyszukac tych koncowek

> i nie znalazlem do isuzu.

Szukaj o takim numerze PDNOSD309 ja znalazłem w intercarsie www

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.