Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dziwny strzał 1.2 16V

Featured Replies

Napisano

Pany mam pytanko.

Wczoraj stoję sobie na światłach. I w pewnym momencie coś mi pod maską strzeliło. Taki dziwny dźwięk - nie jakoś specjalnie głośny. Trochę wytłumiony. Jakby nie wiem... w dolot coś strzeliło. Jeden jedyny raz to się stało. Auto wogóle strasznie mi wczoraj tyrkoliło, za sprawa ujowego paliwa... ale jazda itd nic się nie zmieniło. Dziś śmigałem po mieście cały dzień i nic takiego nie miało miejsca. Co to mogło być grinser006.gif

Napisano

> Pany mam pytanko.

> Wczoraj stoję sobie na światłach. I w pewnym momencie coś mi pod maską strzeliło. Taki dziwny

> dźwięk - nie jakoś specjalnie głośny. Trochę wytłumiony. Jakby nie wiem... w dolot coś

> strzeliło. Jeden jedyny raz to się stało. Auto wogóle strasznie mi wczoraj tyrkoliło, za

> sprawa ujowego paliwa... ale jazda itd nic się nie zmieniło. Dziś śmigałem po mieście cały

> dzień i nic takiego nie miało miejsca. Co to mogło być

Strzelił Ci na wolnych obrotach czy jak dodawałeś gazu?

Napisano
  • Autor

Na luzie. Jałowe obroty.. nic takiego wczesniej nie miało miejsca nigdy. Rozrząd świeży. Olej w silniku jest grinser006.gif Wsio ok..

Napisano

> Na luzie. Jałowe obroty.. nic takiego wczesniej nie miało miejsca nigdy. Rozrząd świeży. Olej w

> silniku jest Wsio ok..

Zaiste dziwne niewiem.gif no ale jak nic nie cieknie, nie szarpie, normalnie jedzie to... pewnie sobie po prostu kichnął.

Napisano

moj z wałkami i obrobioną głowicą czasem potrafił zdrowo jebn*ć w wydech zeby.GIF ale to tylko jak na niskich obr dostał w pyte smile.gif

Napisano
  • Autor

Hmm no nic nie cieknie. Nie ubywa ani nie przybywa. Jedzie zdrowo jak jechał. Ale się zaniepokoiłem tym, choć dziś w dzień o tym zapomniałem i poganiałem go trochę i nic się nie działo 270751858-jezyk.gif to może będzie żył zeby.GIF

Panie Ahamay u mnie seria w sumie a nie jakieś T-Jety grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

mnie tak kiedyś przy zjeżdzania z ronda (z pół roku temu ) strzelił pare razy i właśnie mnie się też wydawało że w dolot ale wtedy i nie wiem dlaczemu to to tak, ale to tylko tego jednego dnia pare razy i nic się więcej nie dzieje hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.