Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[G] Astra II przepływomierz z allegro

Featured Replies

Napisano

witam

jako że przepływomierz zakłóca pracę sondy lambda <klik> to planuję wymienić przepływkę, cena oryginalnej 770zł zabija, zastanawiam się nad przepływomierzem nowym z allegro <przepływomierz> i zastanawiam się czy warto.

Może ktoś z Was koledzy ma jakieś doświadczenia z tymi przepływomierzami z allegro.

pozdrawiam

Napisano

szukaj oryginału ale poza aso, niestety z doświadczenia wiem, że zamienniki nie sprawdzają się tak jak powinny. Piszę to na podstawie doświadczenia z silnikami diesla ale zapewne z benzyniakami jest podobnie. Mogę się dowiedzieć za ile by mi kolega z aso załatwił tylko mi napisz na prv oznaczenie z przepływki.

Napisano
  • Autor

Tu facet chwali się że przepływki te stosuje ASO allegro

Siemens 5WK9606

GM 90530463 >PBT-GF30<

Napisano

> Tu facet chwali się że przepływki te stosuje ASO allegro

> Siemens 5WK9606

> GM 90530463 >PBT-GF30

jutro Ci dam znać co i jak, nie wydaje mi się aby aso kupowało części od tego typu firm. Aso jak już coś kupuje to używkę i montuje jako nowe lub z własnych źródeł kupuje w dobrej cenie a sprzedaje za kosmiczne pieniądze.

Napisano
  • Autor

ok, dzięki

Napisano

> Tu facet chwali się że przepływki te stosuje ASO allegro

> Siemens 5WK9606

> GM 90530463 >PBT-GF30

Ja tam się specjalnie nie znam ale jak kupowałem parę lat temu przepływkę do X20DTL to dostawcą tego typu części do ASO był Bosch. Też płakałem i płaciłem 700zeta ale z biegiem czasu jakoś się z tym pogodziłem szczególnie ze chodzi bez zarzutu. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

jeżeli zajdzie taka konieczność też kupię w ASO lub przez pośrednika z ASO.

Napisano

> jeżeli zajdzie taka konieczność też kupię w ASO lub przez pośrednika z ASO.

Ja akurat kupiłem w Intercars'ie orginał boscha jakies 200 parę zeta taniej jak w ASO zlosnik.gif

Napisano

> jeżeli zajdzie taka konieczność też kupię w ASO lub przez pośrednika z ASO.

Zadzwoń sobie do tych gostków kolmot pruszków

Często u nich kupuję i jeszcze się nie naciąłem.

Oryginalna do x18xe1 powinna być siemensa.

Napisano
  • Autor

póki co to zamówiłem oryginał z allegro, sprzedawca wydaje się być wiarygodny bo daje gwarancję rozruchową na piśmie. <klikk>

No ale zobaczymy.

Napisano
  • Autor

Przepływka przyszła, sprawdziłem i działa prawidłowo, jednakże nie poprawiło to pracy silnika, więc i moja jest sprawna, tą z allegro do pudełka i do bagażnika będzie na zaś

Napisano

> Przepływka przyszła, sprawdziłem i działa prawidłowo, jednakże nie poprawiło to pracy silnika, więc

> i moja jest sprawna, tą z allegro do pudełka i do bagażnika będzie na zaś

też muszę sobie taki zapas zrobić grinser006.gif

Napisano

> Przepływka przyszła, sprawdziłem i działa prawidłowo, jednakże nie poprawiło to pracy silnika, więc

> i moja jest sprawna, tą z allegro do pudełka i do bagażnika będzie na zaś

jak masz ją wozić w bagażniku to odrazu rzuć do kosza , przepływka bardzo nielubi wstrząsów ani upadków palacz.gif

Napisano
  • Autor

> jak masz ją wozić w bagażniku to odrazu rzuć do kosza , przepływka bardzo nielubi wstrząsów ani

> upadków

dzięki za info, wyciągnę ją z bagażnika, póki co auto stoi i odpoczywa na parkingu.

Napisano

> dzięki za info, wyciągnę ją z bagażnika, póki co auto stoi i odpoczywa na parkingu.

to prawda, ale równie dobrze można powiedzieć, że należy wymontować tą co jest podłączona w aucie bo też może się popsuć. Przepływce najbardziej szkodzą wszelkiego rodzaju stożki oraz brudne filtry powietrza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.