Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przerywanie

Featured Replies

Napisano

szukałem szukałem az w końcu i tak zapytam ....

sc 1.1spi przy ruszaniu oczywiscie z biegu 1ego przerywa delikatnie tak go przytka z dwa trzy razy zanim ruszy i czasami na początku biegu drugiego.. oraz na postoju tak jakby kichał delikatnie z wydechu tak jakby iskry przez moment brakowało co to moze być ? silnik seria jedynie filtr stożkowy i wydech końcowy z dużego fiata dzieki z gory za jakieś podpowiedzi

Napisano
  • Autor

nie brakuje tylko tak jakby brakowało , chodzi mi o to co moge sprawdzic sam zeby nie wydawać kasy niepotrzebnie

Napisano

Filtr paliwa?? Nie wiem najlepiej jak masz kogoś z kto może Cię podpiąć pod kompa to się podepnij i będziesz wiedział!

Napisano
  • Autor

własnie myślałem nad filtrem paliwa wiec dzis go kupiłem tylko powiedzcie mi jak sie demontuje węzyki od starego są takie jakby po bokach zielone kwadraciki przy i mam je wciśnąć czy podwadzić ? bo nie chce ich urwać

post-143956-1435251227087_thumb.jpg

Napisano

> własnie myślałem nad filtrem paliwa wiec dzis go kupiłem tylko powiedzcie mi jak sie demontuje

> węzyki od starego są takie jakby po bokach zielone kwadraciki przy i mam je wciśnąć czy

> podwadzić ? bo nie chce ich urwać

wciśnij i ciągnij za wężyk jednocześnie.przy dobrych wiatrach,wymiana zajmuje ok 2-3 minut bez podnośnika/lewarka,jeśli posiadasz nasadkę "10" z grzechotką;)

Napisano

> szukałem szukałem az w końcu i tak zapytam ....

> sc 1.1spi przy ruszaniu oczywiscie z biegu 1ego przerywa delikatnie tak go przytka z dwa trzy razy

> zanim ruszy i czasami na początku biegu drugiego.. oraz na postoju tak jakby kichał delikatnie

> z wydechu tak jakby iskry przez moment brakowało co to moze być ? silnik seria jedynie filtr

> stożkowy i wydech końcowy z dużego fiata dzieki z gory za jakieś podpowiedzi

miałem tak samo ..U mnie winne były świece i przewody.Wymieniłem na polskie iskry i przewody SeNTECHA i było już git

Napisano
  • Autor

tak powiadasz Panie ,mozliwe jak coś kable mam nowki z championa tylko nie załozylem jeszcze, wymieniłem świece ngk przed chwilą i jade na przejazdzke kable zostawiłem bo mi sie wydaja ze raczej są git tym bardziej ze to chyba oryginał ,pisze na nich na wtyczkach fiat lancia chyba ze tez podrabiane jakies, obczaje jeszcze w nocy czy są jakies przebicia na kablach waytogo.gif

Napisano

Kiedy u mnie przerywało (jednak najczęściej, kiedy było wilgotno), to nie kable ani świece tylko cewka.

Napisano
  • Autor

dzis pojezdziłem i troche przeszło ale jeszcze cosik przerwie i na tych wolnych kichawe ma :/ moze to być wina map sensora lub sondy, albo nawet katalizatora ? tylko ze sonda wymieniana poł roku temu na nową

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.