Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Usterka

Featured Replies

Napisano

Dziś mnie złapała - idę do auta od tylniej strony i widzę, że mi coś wisi pod kufrem...

Oderwała się osłona, która jest pomiędzy tłumikiem a kołem zapasowym. Wkręty chyba od soli popuściły. ASO mnie skasowało na całe 23 PLN... Ale już nie wisi...

Napisano

To trzeba sprzedac Krzysku juz, jak takie cuda sie dzieja zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Mi sie po zimie coś urwało pod spodem przed tylnym kołem... jakiś plastykowy pseudo chlapacz.... nie wiem nawet po co to i co to robi ... co gorsza nie mogę tego znaleźć w EPR-e confused.gif

Sypie sie Croma...

Napisano

> Mi sie po zimie coś urwało pod spodem przed tylnym kołem... jakiś plastykowy pseudo chlapacz....

to chyba masz na myśli owiewka/spojler/deflektor (jakoś tak) - sprawia że przepływ powietrza na tylnym zawieszeniu jest mniej turbulentny - bardziej laminarny; gdzieś tak kiedyś mądrze wyczytałem wink.gif

też mam to urwane, jak jadę powyżej 80 km/h to troszkę słyszę takie trzepotanie (muszę to jakoś zamocować, skleić)

Napisano

> to chyba masz na myśli owiewka/spojler/deflektor (jakoś tak) - sprawia że przepływ powietrza na

> tylnym zawieszeniu jest mniej turbulentny - bardziej laminarny; gdzieś tak kiedyś mądrze

> wyczytałem

> też mam to urwane, jak jadę powyżej 80 km/h to troszkę słyszę takie trzepotanie (muszę to jakoś

> zamocować, skleić)

Dokładnie tak.... zimą pewnie nie wytrzymały naporu śniegu zlosnik.gif

Kupił bym nowe bo pewnie kosztują 5 zł... ale nie moge znaleźć w EPR-e numeru tego ustrojstwa...

Napisano

> ja znalazłem

> klik

Ooo prosze.... 20.GIF20.GIF

Napisano

ja natomiast po zimie stracilem polowe przedniego " przedchlapacza ". mala zaspa i wylamalo mi oslonke przedniego kola. i chyba obetne druga - bedzie symetrycznie 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.