Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Awaryjne otwieranie maski

Featured Replies

Napisano

linka się zblokowała i nie idzie otworzyć. Zdjąłem tą dźwignie w kabinie i kombinerkami pociągam za linkę ale też nic. Jak szybko i łatwo otworzyć maskę nie uszkadzając nic ?

Napisano

Niech druga osoba dociśnie maskę w miejscu zamka gdy będziesz pociągać linkę (może być konieczne kilka prób).

Napisano
  • Autor

> Niech druga osoba dociśnie maskę w miejscu zamka gdy będziesz pociągać linkę (może być konieczne

> kilka prób).

dziś sąsiad ruszał maską jak pociągałem za linkę ale nic nie dało. Linka wysuwa się z pancerza tyle co ma luzu, później ani drgnie

Napisano

> linka się zblokowała i nie idzie otworzyć. Zdjąłem tą dźwignie w kabinie i kombinerkami pociągam za

> linkę ale też nic. Jak szybko i łatwo otworzyć maskę nie uszkadzając nic ?

a może poprzez dojście od dołu hmm.gif

Obudowę pod silnikiem masz hmm.gif jak nie to może spróbuj wjeżdżając na kanał/podnośnik dosięgnąć jakoś do linki z tej str.

Napisano

Pewnie pancerz pod maską się przesuwa. Musisz ciągnąć linkę do siebie jednocześnie pchając jej pancerz od siebie. Pomoc drugiej osoby może się przydać przy naciskaniu maski. Pozdr.

Napisano

Raz otworzyłem przy zerwanej lince. W Ze16SE udało się dojść od spodu. Osłony pod silnikiem najprawdopodobniej nie było (nie kojarzę)

Napisano
  • Autor

Linka zeskoczyła z tego oczka przy zamku. Jest bardzo ciężkie dojście z podnośnika od spodu od strony chłodnicy klimy. Po pół godzinnej walce udało się odepchnąć drut zwalniający blokadę przy pomocy śrubokręta. Linka założona z powrotem, wyregulowana - działa.

Napisano

> Linka zeskoczyła z tego oczka przy zamku. Jest bardzo ciężkie dojście z podnośnika od spodu od

> strony chłodnicy klimy. Po pół godzinnej walce udało się odepchnąć drut zwalniający blokadę

ja po crashu też tak otwierałem ok.gif

> przy pomocy śrubokręta. Linka założona z powrotem, wyregulowana - działa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.