Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy - CLIO III

Featured Replies

Napisano

Wiatajcie w słoneczny poranek! smile.gif

Prośba o ocenę i merytoryczne komentarze:

Clio

Napisano

> Wiatajcie w słoneczny poranek!

> Prośba o ocenę i merytoryczne komentarze:

> Clio

Bardzo profesjonalne zdjecia. Sprowadzony, sprzedawany przez handlarzyne. Ale zeby nie zniechecac bo mnie ukrzyzuja grinser006.gif Jedz i obejrzyj pozniej dodaj 100kkm do przebiegu i kupuj.

Napisano

> Clio

Rewelacyjna oferta sprzedaży. Podoba mi się claps.gif

Jedna uwaga do fachowców, czy klamry od pasów bezpieczeństwa przy siedzeniach nie powinny bardziej wystawać w góre? jak np na tym zdjeciu?:

63825068.jpg

fakt inne siedzenia ale ...

Napisano

> Rewelacyjna oferta sprzedaży. Podoba mi się

> Jedna uwaga do fachowców, czy klamry od pasów bezpieczeństwa przy siedzeniach nie powinny bardziej

> wystawać w góre? jak np na tym zdjeciu?:

> fakt inne siedzenia ale ...

to co pokazałeś to clio 2

Napisano

> to co pokazałeś to clio 2

nie chodzi o model, dałem przykład nienaciągniętych napinaczy w porównaniu z ofetą

Napisano

> nie chodzi o model, dałem przykład nienaciągniętych napinaczy w porównaniu z ofetą

nie, popatrz na nowa pande, tam sa nisko zapiecia

Napisano

> Clio

Daj se spokój.

Napisano

Śliczne. I wypasione.

Porównałem sobie ceny podobnej wersji w FR i na mobile.de - za taki samochód wołają tam ponad 9000EURO. Wniosek z tego, że samochodzik z aukcji to prawdziwa okazja. Tylko dlaczego?

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> Śliczne. I wypasione.

> Porównałem sobie ceny podobnej wersji w FR i na mobile.de - za taki samochód wołają tam ponad

> 9000EURO. Wniosek z tego, że samochodzik z aukcji to prawdziwa okazja. Tylko dlaczego?

> Pozdrawiam

> Bartek

Z pewnoscia nie z dobroci serca handlarza zlosnik.gif

Napisano

> Śliczne. I wypasione.

> Porównałem sobie ceny podobnej wersji w FR i na mobile.de - za taki samochód wołają tam ponad

> 9000EURO. Wniosek z tego, że samochodzik z aukcji to prawdziwa okazja. Tylko dlaczego?

> Pozdrawiam

> Bartek

Ciekaw jestem kiedy w koncu ludzie tak zaczna sprawdzac auta. Najpier cene u zrodla pozniej cene w PL. Handlarzyna ma jeszcze na tym zarobek rzędu 3-4k. Czyli dobre auto za pol darmo hmm.gif

W zyciu od handlarza auta nie kupie.

Napisano

> Ciekaw jestem kiedy w koncu ludzie tak zaczna sprawdzac auta. Najpier cene u zrodla pozniej cene w

> PL. Handlarzyna ma jeszcze na tym zarobek rzędu 3-4k. Czyli dobre auto za pol darmo

> W zyciu od handlarza auta nie kupie.

Ale swoja drogą to piękna sztuka. No i chyba w najbogatszym wyposażeniu. Do mega-wypasu brakuje chyba tylko skrzyni auto.

Z opisu wynika, że samochód został ściągnięty do PL juz jakiś czas temu. Sprzedaje obecny właściciel w PL. Niby w opisie stoi jak wół "bezwypadkowy", ale pierwsza rzecz, którą bym sprawdzał, to właśnie wypadkowość tego samochodu. Potem przebieg - ale z tym chyba będzie trudniej.

Z drugiej strony może być tak, że skoro auto już jeździ po PL, to i cenę ma lepiej osadzona w polskich realiach.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> Ale swoja drogą to piękna sztuka. No i chyba w najbogatszym wyposażeniu. Do mega-wypasu brakuje

> chyba tylko skrzyni auto.

> Z opisu wynika, że samochód został ściągnięty do PL juz jakiś czas temu. Sprzedaje obecny

> właściciel w PL. Niby w opisie stoi jak wół "bezwypadkowy", ale pierwsza rzecz, którą bym

> sprawdzał, to właśnie wypadkowość tego samochodu. Potem przebieg - ale z tym chyba będzie

> trudniej.

> Z drugiej strony może być tak, że skoro auto już jeździ po PL, to i cenę ma lepiej osadzona w

> polskich realiach.

> Pozdrawiam

> Bartek

Zbyt piękne by było prawdziwe. Cudów nie ma (choć niektórzy Polacy szukający używki usilnie starają się w to uwierzyć).

Napisano

> Clio

po vinie, tak jak pisze sprzedajacy mial 2 przeglady, wiec przebieg realny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.