Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampka

Featured Replies

Napisano

Drodzy Koledzy smile.gif Dziś wracając z pracy smile.gif kiedy przekęciłem kluczyk koło wskaźnika paliwa zapaliła się czerwona dioda. Co to oznacza? Wskaźnik pokazuje około 2,5 kreski. Dodam tyle, że moje Uno stało calutki dzionek na słońcu. Podejżewałem od razu rezerwę (takie skojażenie) ale nigdy mi się nie zapaliło taki coś nawet gdy wsaźnik był bliski zeru. Myślę sobie też, że to komputer albo jakiś czujnik z przegrzania. Proszę od odpowiedź smile.gif

Napisano

> Drodzy Koledzy Dziś wracając z pracy kiedy przekęciłem kluczyk koło wskaźnika paliwa zapaliła się

> czerwona dioda. Co to oznacza? Wskaźnik pokazuje około 2,5 kreski. Dodam tyle, że moje Uno

> stało calutki dzionek na słońcu. Podejżewałem od razu rezerwę (takie skojażenie) ale nigdy mi

> się nie zapaliło taki coś nawet gdy wsaźnik był bliski zeru. Myślę sobie też, że to komputer

> albo jakiś czujnik z przegrzania. Proszę od odpowiedź

rezerwa zlosnik.gif jezeli to ta czerwona dioda jest "we wskazniku" paliwa to napewno rezerwa...W uno nie ma czujnika przegrzania ani czujnika od kompa zadnego...

Napisano

> Drodzy Koledzy Dziś wracając z pracy kiedy przekęciłem kluczyk koło wskaźnika paliwa zapaliła się

> czerwona dioda. Co to oznacza? Wskaźnik pokazuje około 2,5 kreski. Dodam tyle, że moje Uno

> stało calutki dzionek na słońcu. Podejżewałem od razu rezerwę (takie skojażenie) ale nigdy mi

> się nie zapaliło taki coś nawet gdy wsaźnik był bliski zeru. Myślę sobie też, że to komputer

Jak widać zamiast pomarańczowej Masz czerwoną diodę smile.gif

U mnie też rezerwa zapala się ciut powyżej drugiej kreski.

Napisano

A u mnie różnie :D W zależności od nachylenia terenu :D

Napisano

Może Ci sie pływak zawiesił... hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.