Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi 80 oprawka żarówki kierunkowskazu przód...

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam do was pytanie czy idzie gdzieś dostać do samochodu taką część jak oprawka żarówki do kierunkowskazu ?? Dokładnie chodzi o przednia oprawkę w kierunkowskazie samochód to Audi 80, problem pojawił sie po stłuczce samochód stał pewien czas i wtedy wyparowała oprawka.... potłuczony kierunek jest oraz kostka w instalacji (nie ruszona/ nie naderwana) brakuje tylko tej oprawki wkręcanej w kierunek frown.gif tak przeglądam allegro i nic nie widzę moze źle szukam...

Podpowie ktoś gdzie szukać takiej oprawki ?? allegro sklepy czy tylko szroty zostaja ??

pozdro 20.GIF

Napisano
  • Autor

> uzywany lub nawet nowy kierunek do tego modelu kosztuje grosze

Zapomniałem dopisać... są sprzedawane same klosze kierunkowskazu bez tej oprawki wink.gif

Napisano

> Zapomniałem dopisać... są sprzedawane same klosze kierunkowskazu bez tej oprawki

Nowe pewnie tak ale poszukaj uzywki

Napisano

> Witam

> Mam do was pytanie czy idzie gdzieś dostać do samochodu taką część jak oprawka żarówki do

> kierunkowskazu ?? Dokładnie chodzi o przednia oprawkę w kierunkowskazie samochód to Audi 80,

> problem pojawił sie po stłuczce samochód stał pewien czas i wtedy wyparowała oprawka....

> potłuczony kierunek jest oraz kostka w instalacji (nie ruszona/ nie naderwana) brakuje tylko

> tej oprawki wkręcanej w kierunek tak przeglądam allegro i nic nie widzę moze źle szukam...

> Podpowie ktoś gdzie szukać takiej oprawki ?? allegro sklepy czy tylko szroty zostaja ??

> pozdro

Przeważnie sklepy nie mają tego na miejscu,ale jest możliwość zamówienia takiej oprawki.Koniecznie tylko powiedz sprzedawcy pod jaki kolor żarówki ma być bo jak klosz biały,a żarówka pomarańczowa to ma mocowanie asymetryczne i wtedy jest inna oprawka. smile.gif

Napisano

Dopisz jeszcze, o które 80 chodzi: B1, B2 B3 czy B4... crazy.gif

Napisano

jak coś, to rozpytaj na forum audi 80, dość prężnie działa (nie pamiętam adresu ok.gif ale znajdziesz)

Napisano
  • Autor

> Przeważnie sklepy nie mają tego na miejscu,ale jest możliwość zamówienia takiej oprawki.Koniecznie

> tylko powiedz sprzedawcy pod jaki kolor żarówki ma być bo jak klosz biały,a żarówka

> pomarańczowa to ma mocowanie asymetryczne i wtedy jest inna oprawka.

O dzieki za informacje bo o tym nie wiedziałem wink.gif a żarówka fakt w kierunku siedzi pomarańczowa zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> jak coś, to rozpytaj na forum audi 80, dość prężnie działa (nie pamiętam adresu ale znajdziesz)

ok w ostateczności tam będę szukał wink.gif po dokładnym przeszukaniu allegro udało mi sie znaleźć taką oprawkę kosztuje tylko 4 zł ale przesyłka 11 zł hehe.gif jutro zrobię jeszcze rundkę na szrot mozę tam coś znajde bo dowiedziałem sie że w starymm passacie b3 i chyba b4 siedziała taka oprawka wiec moze znajde tam części do passata shocked.gif

Dziękuje a informacje

Napisano

> ok w ostateczności tam będę szukał po dokładnym przeszukaniu allegro udało mi sie znaleźć taką

> oprawkę kosztuje tylko 4 zł ale przesyłka 11 zł jutro zrobię jeszcze rundkę na szrot mozę

> tam coś znajde bo dowiedziałem sie że w starymm passacie b3 i chyba b4 siedziała taka oprawka

> wiec moze znajde tam części do passata

> Dziękuje a informacje

Jeżeli 80tka miałą te same kierunkowskazy, co 100, to pasowały także od Mercedesów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.