Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szarpniecie przy zwalnianiu

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanko silnik 1,2 8v gdy podczas jazdy zdejmie się nogę z pedału przyspieszenie następuje małe szarpnięcie tak jakby nagle chciał się zatrzymać ale po chwili łapie już normalne obroty. Może to być jakiś problem z silniczkiem krokowym czy coś w tym rodzaju?

Napisano

A to napewno wina silnika i jego obrotów?? Bo ja mam to samo, ale to wina luźnych kielichów - przy zdjęciu obciążenia odczuwa się lekkie szarpnięcie

Napisano

Albo wyrobione kieliszki na skrzyni, przegub, badz tez tylna poduszka

Napisano

a ja bo cały czas się zastanawiałem co to jest , u mnie też delikatne szarpnięcie jest po zdjęciu gazu, z tymi kielichami to prawdopodobne bo jak miałem wcześniejszą skrzynie z mniejszy przebiegiem to nie było tego, ale jakoś wcześniej nie zawracałem na to uwagi.

Napisano
  • Autor

> a ja bo cały czas się zastanawiałem co to jest , u mnie też delikatne szarpnięcie jest po zdjęciu

> gazu, z tymi kielichami to prawdopodobne bo jak miałem wcześniejszą skrzynie z mniejszy

> przebiegiem to nie było tego, ale jakoś wcześniej nie zawracałem na to uwagi.

Może i macie racje do tej pory stawiałem na cos przy silniku . Nie jest to jakiś wielki problem da się z tym jezdzić choć po mieście troche denerwuje

Napisano

No denerwuje...mnie do tego stopnia że planuje zmiane skrzyni, chociaż nie jest to jedyny powód, a właściwie jeden z mniej ważnych:)Ale sprawdź też te poduszke skrzyni co jest pod nogami kierowcy z dołu - jak jest wy....na to bedzie podobny efekt bo po zdjeciu obciazenia bedzie sie nieco na niej caly układ napedowy obracac wokol osi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.