Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tani skuter 125-250 cm.

Featured Replies

Napisano

Do 3000 zł, może być paroletni, najchętniej 250 cm.

Znajdzie się coś?

Napisano

> malaguti

Też mam bzika sam nie wiem na co wydać pieniądze. Chodzi mi po głowie Yamaha Majesty 250ccm jako ten jeden z wygodniejszych skuterów. Ewentualnie Aprilia Leonardo 250ccm ale ten jest mały trochę. Nie wiem jak ze 125ccm ale większość można wyrwać nawet za 2000zł(były takie okazje niestety nie zdążyłem nawet zadzwonić, a zanim się zdecydowałem to gostek z W-wy przyjechał po nią- Majesty 250ccm)

Z jednej strony fajnie bo spali 3l przy jezdzie 60-80km/h z drugiej lipa bo ledwo co 130 poleci. Ale o to chodzi w skuterach ma być wygodny i oszczędny.

A jeśli chodzi o motocykle no to jest fun ale i ze spalaniem rzędu 5-10l trzeba się liczyć a bena po 5.20zł kosztuje oslabiony.gif. Chyba nue da się oszukać pojemności ale takie 600ccm musi swoje łyknąć.

Nie ukrywam, że na tej Majesty to jak na tronie się czułęm no ale sam nie wiem.

Były dni otwate SYM-a i miałem okazje przejechać się Citycom-em. No bajera - cichutko, wygodnie i nie wieje! Nawet się zebrał do pierwszej setki ale był zablkowowany i tylko 120km/h pojechał max.

Za kolejną wygodą przemawia fakt, że sam w sobie już ma bagażnik pod siedzeniem i na pierdołki symboliczny schowek z przodu(dotyczy majesty).

Sam nie wiem.

Napisano

>> z drugiej lipa bo ledwo co 130 poleci.

> Ale o to chodzi w skuterach ma być wygodny i oszczędny.

a przepraszam, ile chciałbyś takim pierdem na malych kołach polecieć i czemu tak szybko?

Napisano

> a przepraszam, ile chciałbyś takim pierdem na malych kołach polecieć i czemu tak szybko?

przeca sprostowałem - ma kiepskie osiągi ale - to pojazd nie stworzony do wyczynów tylko wygodnej spokojnej turystyki. 20.GIF

Napisano
  • Autor

[...]

> Z jednej strony fajnie bo spali 3l przy jezdzie 60-80km/h z drugiej lipa bo ledwo co 130 poleci.

Gdy miałem GSa 500 ze dwa razy poleciałem 130 i było dla mnie za szybko, ja nawet samochodem tyle nie jeżdżę. wink.gif 100-110 km/h max mi wystarczy. waytogo.gif

Napisano

> [...]

> Gdy miałem GSa 500 ze dwa razy poleciałem 130 i było dla mnie za szybko, ja nawet samochodem tyle

> nie jeżdżę. 100-110 km/h max mi wystarczy.

po co szybciej sick.gif

Napisano

> malaguti

fajny

ja kupiłem

c66a53b5620a2bfe551c03a2df7af2fe.jpg

Cena 8500

razem z kaskiem Nolana ze szczęką, jak odliczę vacik i koszty wyjdzie 5800 a sam kask kosztuje z minimum 600 pln wiec mam go za piątaka zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.