Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

numer vin - prosze o pomoc

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam prośbę czy ktoś z kącikowiczów jest w stanie sprawdzić nr vin : WOLOTGF35Y2112284

jest to opel astra g z 1999 roku 2000cm3 diesel i jest sprowadzony dopiero co z austrii.

Wiem że prawdopodobnie nie dowiem się o faktycznym przebiegu czy jakieś kolizji ale może ....

pozdrawiam

Napisano

Nikt Ci tutaj tego nie sprawdzi...

Jedyna opcja to napisanie do GM w tej sprawie...

Napisano

> Mam prośbę

po Vin można tylko sprawdzić domowym sposobem wyposażenie auta z jakim z fabryki wyjechało ok.gif

Napisano
  • Autor

to mawet i się przyda smile.gif jak by dało rade kolegów poprosic zawsze coś chociaż wypas znam tego samochodu.

Napisano

Napisz do GM Polska to Ci podadzą kiedy np ostatnio i przy jakim przebiegu auto widziało ASO

Napisano

> Napisz do GM Polska to Ci podadzą kiedy np ostatnio i przy jakim przebiegu auto widziało ASO

napisac można ale ostatnimi czasy coraz gorzej mailowo otrzymać takie info...

trzeba trafic na dobry dzień odpowiadającego wink.gif co nielicznym sie udaje

Napisano
  • Autor

ano właśnie sprzedający nie będzie czekał frown.gif

po prostu oglądałem astre g z 1999 roku 2.0 diesel 100 KM dość bogato wyposażona klima, poduchy, 4xelektr szyby, podgrz fotele, spryskiw reflekt. Czego brak : rolety bo to kombi smile.gif jednego spryskiwacza reflektora , odprysk na przedniej szybie - myśle że da sie naprawić a nie wymieniać szybe, jeden klucz i uwaga przebieg 122000km realny czy nie dużo można o tym pisać. Ale auto nie styrane nie stuka w zawieszeniu -miałem okazje sie przejechać, silnik nie kopci jak jest zimny i ciepły. Kraj pochodzenia Austria. cena 9800+opłaty oczywiście cena do negocjacji. No i jak zwykle sie zdecydować nie moge. Sprzedawca powiedział że nie ma problemu ze sprawdzeniem auta w wybranym przezemnie serwisie , tylko auto było przywiezione na lawecie i nie posiada blach ani ubezpieczenia.

Może jakieś rady co zrobić by na mine się nie nadziać.

Napisano

> Może jakieś rady co zrobić by na mine się nie nadziać.

rady klik

a tak ogólnie:

zadzwonić do GM o przebieg

ogledziny dokonać na jakiejś stacji lub ze znajomym mechanikiem o ile sam nie czujesz się na siłach aby ocenić stan auta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.