Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przywiązujecie się do motocykla ?

Featured Replies

Napisano

Muszę sprzedać moją yamahę xj600 z powodu wyjazdu i cały czas znajduję jakieś wymówki żeby nie wystawić ogłoszenia hehe.gif

I chyba przez te moje kombinacje skończy się na tym że nie zdążę jej sprzedać przed wyjazdem i będzie czekała na mój powrót rotfl.gif

Chociaż szkoda żeby tak stała i się kurzyła.

Też się przywiązujecie do swoich motocykli czy raczej traktujecie je jako rzecz ?

Napisano

> Muszę sprzedać moją yamahę xj600 z powodu wyjazdu i cały czas znajduję jakieś wymówki żeby nie

> wystawić ogłoszenia

> I chyba przez te moje kombinacje skończy się na tym że nie zdążę jej sprzedać przed wyjazdem i

> będzie czekała na mój powrót

> Chociaż szkoda żeby tak stała i się kurzyła.

> Też się przywiązujecie do swoich motocykli czy raczej traktujecie je jako rzecz ?

Tu nie ma się co przywiązywać tylko jak już zapadła decyzja o sprzedaży czy zmianie na coś innego to trzeba zacząć działać w tym kierunku!

Niektóre rodzaje motocykli w tym właśnie XJ600 są trudno sprzedawalne za dobra cenę, gdyż napływ wszelkiego rodzaju odpicowanych rozbitków z zagranicy, oferowanych za stosunkowo niską cenę skutecznie psuje rynek!

Swojego czasu pół roku bujałem się z 3 letnią XJ kupioną w salonie PL, z przebiegiem ok 3kkm i wyglądającą jak nówka, bo na allegro były ceny 5-7kzł niższe od tej którą ja oczekiwałem.

Dopiero kupił ją gość co zjeździł całą Polskę, obejrzał cały ten odpicowany szmelc i na własnej skórze przekonał się ile są warte opisy i piękne fotki zamieszczane przez handlarzy.

Po prostu trzeba zaczekać na "właściwego" kupca, znającego się na rzeczy a to może potrwać!

Tak nawiasem mówiąc to ten cały wypolerowany jakąś żrącą chemią szrot-skarbonka, na szybko poskładany i być może niebezpieczny w użytkowaniu pewnie wreszcie trafił w ręce "szczęśliwych" nabywców.

Oczywiście wszystko jako nówka funkiel, "jeżdżony przez kobietę itp. dyrdymały!

smile.gif

Napisano

> Też się przywiązujecie do swoich motocykli czy raczej traktujecie je jako rzecz ?

Taka sama rzecz jak każda inna, nie ten motocykl to będzie inny.

Napisano

Nie wiem jak to nazwac, przywiazanie to nie tak do konca, ale jak juz kupilem to nie poto aby sprzedawac, choc dwa sprzety sa na sprzedaz. Fajnie jest miec kilka moto i w razie kaprysu wsiasc na inny rodzaj, stac mnie bylo na zakupto i jakos sie utrzyma.

W przypadku autora, dlaczego nie wezmiesz ze soba ? Osobscie nie sprzedawalbym, no chyba, ze na Grenlandie wyjezdzasz.

wink.gif

Napisano

> Muszę sprzedać moją yamahę xj600

> będzie czekała na mój powrót

> Chociaż szkoda żeby tak stała i się kurzyła.

jak długą nieobecność planujesz? jest jeszcze jedna możliwość - bierz ją ze sobą waytogo.gif

moja "motorynka" ma u mnie dożywocie, więc nie ma sensu się bardziej rozpisywać. dbam o nią, rozmawiam czule w garażu hehe.gif dotykam jej kształtów podczas "kąpieli" i poleruję czasami... biglaugh.gif to po prostu jest moja utrzymanka rotfl.gif

choć pewnie zmuszony jakimiś zawirowaniami życiowymi rozstał bym się z nią, gdyby to było konieczne, to jednak sentyment pozostanie... 30.GIF

Napisano

dbam o nią,

> rozmawiam czule w garażu dotykam jej kształtów podczas "kąpieli" i poleruję czasami... to

> po prostu jest moja utrzymanka

> choć pewnie zmuszony jakimiś zawirowaniami życiowymi rozstał bym się z nią, gdyby to było

> konieczne, to jednak sentyment pozostanie...

Ja się bardzo przywiązuję:) motocykl ma duszę:D trzeba z nim rozmawiać, głaskac itp;p Jak dotąd zmieniałem pojazd co rok i trudno mi się było z każdym rozstać, ale przychodzi taki moment że ta sama kochanka przestaje nas zadowalać trzeba szukać nowych doznań;p

Napisano
  • Autor

> Tak nawiasem mówiąc to ten cały wypolerowany jakąś żrącą chemią szrot-skarbonka, na szybko

> poskładany i być może niebezpieczny w użytkowaniu pewnie wreszcie trafił w ręce

> "szczęśliwych" nabywców.

> Oczywiście wszystko jako nówka funkiel, "jeżdżony przez kobietę itp. dyrdymały!

Identycznie jak w przypadku samochodów od dziadka z niemiec biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> W przypadku autora, dlaczego nie wezmiesz ze soba ? Osobscie nie sprzedawalbym, no chyba, ze na

> Grenlandie wyjezdzasz.

Trochę ponad 1000km, ale nie za bardzo jest okazja żeby tam zabierać moto.

Napisano
  • Autor

> jak długą nieobecność planujesz? jest jeszcze jedna możliwość - bierz ją ze sobą

Dopiero czas pokaże jak długa nieobecność to będzie.

Napisano

> Też mi się tak wydaje

Przesadzacie, motocykl to taki sam sprzęt do sprawiania przyjemności jak dla kobiety wibrator. Zepsuje się albo znudzi to się kupuje nowy. Tak samo zresztą z samochodami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.