Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sie pochwale a co mi tam!!KYMCO SUPER 9 LC

Featured Replies

Napisano

Pare tygodni temu rozmyślałem nad zakupem od kumpla w/w skuterka.W końcu się zdecydowałem i jest już u mnie.Pierwsze wrażenia z jazdy naprawde ok choć zawias troche za sztywny.Zbiera się całkiem przyjemnie,hamulce bdb.Teraz tylko dokompletować zapięcie zabezpieczające i jakieś spodnie na deszcz,kask i ogień!

dwie fotki sprzed odbioru

284976360-IMG_0480.JPG

284976360-IMG_0489.JPG

post-29030-14352512729509_thumb.jpg

Napisano

męskich nie było ?? rotfl.gif

Napisano

miłej jazdy, ale hm... ten plastik-bombastik, automat i silnik od kosiarki do mnie nie przemawiał nigdy devil.gif

Napisano

Ładny... Miłego ujeżdżania... ok.gif

Napisano

> Pozostaje Ci tylko kupić TRUSKAWKOWY olej do dozownika

O kurde. Ale fajny! smile.gif

mar00ha

Napisano

Gratki! ok.gif

Mafia skuterkowa na AK rośnie. zlosnik.gif

mar00ha

Napisano
  • Autor

> miłej jazdy, ale hm... ten plastik-bombastik, automat i silnik od kosiarki do mnie nie przemawiał

> nigdy

no na mnie tez nie robi niewiadomo jakiego wrazenia ale zdecydowalem sie na znaczne obnizenie kosztow dojazdu do pracy stad ten wybór

Napisano

Hmm no wiesz zeby tym jechać trzeba dać gaz na max a to powoduje, że spali nawet 4l tyle pali tico przy jezdzie kapeluszniczej z takim samym przyspieszeniem(pedał nie wciśnięty na max) a komfort lepszy smile.gif i gdzie tu mowa o ekonomii... a chyba, że chodzi o ubezpieczenie to fakt tu 50-100zł a w samochodzie więcej zalezy % zniżek.

Jeszcze dolewanie oleju co 500-800km który też kosztuje z 30zł .

Teraz na temat dobry wybór i szerokości na drodze ok.gif chociaż ja bym wziął coś w 4T.

Napisano
  • Autor

> Hmm no wiesz zeby tym jechać trzeba dać gaz na max a to powoduje, że spali nawet 4l tyle pali tico

> przy jezdzie kapeluszniczej z takim samym przyspieszeniem(pedał nie wciśnięty na max) a

> komfort lepszy i gdzie tu mowa o ekonomii... a chyba, że chodzi o ubezpieczenie to fakt tu

> 50-100zł a w samochodzie więcej zalezy % zniżek.

> Jeszcze dolewanie oleju co 500-800km który też kosztuje z 30zł .

> Teraz na temat dobry wybór i szerokości na drodze chociaż ja bym wziął coś w 4T.

wsio sie zgadza ale tico bym jechal tak jak sluzbówka czyli 1,5 godziny rano i ponad 1,5 powrót a plastikiem szybciej budziet panie!!!!

Napisano

Rozumiem i jest to dobry wybór Panie 20.GIF. Tylko uważaj jak będziesz jeździł między autami bo dobrych tatusiów jest pełno sick.gif

Napisano
  • Autor

> Rozumiem i jest to dobry wybór Panie . Tylko uważaj jak będziesz jeździł między autami bo dobrych

> tatusiów jest pełno

wiem wiem waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.