Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Raiffeisen leasing znowu

Featured Replies

Napisano

Na początku leasingu miałem z nimi boje o anulowanie opłaty dodatkowego ubezpieczenia z którego przy podpisywaniu umowy zrezygnowałem. Biłem się chyba przez 3 faktury, mają mi odliczyć przy wykupie zobaczymy.

Teraz walka o ubezpieczenie na początku wycenili na 2975,00. Interweniowałem postraszyłem , że zrezygnuje więc obniżyli mi do 2600. Po 4 tygodniach dostaję notę na 2975,00 piesc.gif

Dzwonię na infolinie a tam głupa rżną kiedy, pod jaki numer telefonu z kim było rozmowa , normalna próba wyłudzenia angryfire.gif

1 i ostatni leasing następne auto będzie za gotówe albo 50%50

Na każdym kroku chcą człowieka wydymać

Napisano

> Na początku leasingu miałem z nimi boje o anulowanie opłaty dodatkowego ubezpieczenia z którego

> przy podpisywaniu umowy zrezygnowałem. Biłem się chyba przez 3 faktury, mają mi odliczyć przy

> wykupie zobaczymy.

> Teraz walka o ubezpieczenie na początku wycenili na 2975,00. Interweniowałem postraszyłem , że

> zrezygnuje więc obniżyli mi do 2600. Po 4 tygodniach dostaję notę na 2975,00

> Dzwonię na infolinie a tam głupa rżną kiedy, pod jaki numer telefonu z kim było rozmowa , normalna

> próba wyłudzenia

> 1 i ostatni leasing następne auto będzie za gotówe albo 50%50

> Na każdym kroku chcą człowieka wydymać

mialem pierwsze auto u nich... faktycznie są tani jesli chodzi o ofertę...

ale jak na firmę, która nie robi nic innego jak leasingowanie sprzętu są mega niezorganizowani i niesolidni... formalnosci z komisem od ktorego kupowalem zalatwiali 3 tygodnie - koles z komisu dzwonil do mnie zeby opowiadac "anegdoty" jak to raiffeisen zapomnial o czyms itp. mega wtopa - lista dokumentów potrzebnych do zawarcia umowy jest konkretna i krótka - a im się co kilka dni o czyms przypominalo...

potem byla jazda z pomylkami i zniszczeniem weksla... zawarli ze mną umowę o jakies dodatkowe ubezpieczenie od czegostam (ryzyko kursowe chyba - a leasing mialem w PLN) na zasadzie - jak nie chcę to mam dac znac, inaczej obowiazuje od nast miesiaca (to chyba jest nielegalne - byla awantura)...

takze nie polecam również...

Napisano

> Na początku leasingu miałem z nimi boje o anulowanie opłaty dodatkowego ubezpieczenia z którego

> przy podpisywaniu umowy zrezygnowałem. Biłem się chyba przez 3 faktury, mają mi odliczyć przy

> wykupie zobaczymy.

> Teraz walka o ubezpieczenie na początku wycenili na 2975,00. Interweniowałem postraszyłem , że

> zrezygnuje więc obniżyli mi do 2600. Po 4 tygodniach dostaję notę na 2975,00

> Dzwonię na infolinie a tam głupa rżną kiedy, pod jaki numer telefonu z kim było rozmowa , normalna

> próba wyłudzenia

> 1 i ostatni leasing następne auto będzie za gotówe albo 50%50

> Na każdym kroku chcą człowieka wydymać

rzutem na taśme zrezygnowałem po odradzaniu kolegi ...

podobno ( nie wiem nie sprawdzałem dokumentów a widziałem tylko kserówki ) pomimo podpisania umowy na stałą stope zmienili wysokość rat klientowi ...

odpukać w BRE nie mam żadnych kłopotów ( nawet gdy ja coś zawalę to idą na ręke )

Napisano

A tego nie wiedzialem ze sa az tak do....

Z EFL i Pekao nie mialem problemow....

Napisano

Trafiłeś na kiepskiego "Doradcę" waytogo.gif

Ja mogę Ci opowiedzieć o czym zapominają Klienci (notorycznie) którzy po tygodniu wysyłania jednego dokumentu oczekują po 20 minutach decyzji w ich sprawie wink.gif

Napisz na prv co się dzieje to może coś podpowiem ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.