Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kłopot ze zbiorniczkiem płynu spryskiwaczy...

Featured Replies

Napisano

Witam Was mam problem polegający na tym że potrzebne mi było by zdjęcie lub żeby mi ktoś powiedział co jest pod zbiorniczkiem spryskiwaczy od "kranika" po prawej stronie gdyż się mocowałem z pewną rzeczą i się rozłączyło a co najlepsze teraz przewody są na "styk" i nie da się ich złączyć czy było coś tam pomiędzy ???

Napisano

słyszałeś kiedyś o czymś takim jak znaki interpunkcyjne? bo tego się nie da przeczytać sick.gif

co do kabli to na końcu są kostki do pompek ok.gif

Napisano

> słyszałeś kiedyś o czymś takim jak znaki interpunkcyjne? bo tego się nie da przeczytać

> co do kabli to na końcu są kostka do pompek

nie są kostka tylko jest kostka , ewentualnie są kostki

Napisano

> nie są kostka tylko jest kostka , ewentualnie są kostki

drobna literówka ok.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

To ta kosta jest między tym "kranikiem" a przewodem do spryskiwacza ??? I gdzie ją dostać ???

A jeżeli chodzi o przecinki, to przepraszam napisałem szybko bo się śpieszyłem ... cool.gif

Napisano
  • Autor

Odpowie mi ktoś czy tam coś jest między tym "kranikiem" a przewodem ???

Napisano

> Odpowie mi ktoś czy tam coś jest między tym "kranikiem" a przewodem ???

nie wiem czy ci ktoś odpowie bo chyba nikt nie wie o co chodzi Jaki "kranik? jaki przewód?

w zbiorniczku spryskiwacza jest elektryczna pompka do której przychodzą przewody elektryczne i przewód którym płyn płynie do spryskiwaczy . Może zrób zdjęcia

Napisano

do tego jest jeszcze pomiędzy pompką a przewodem zawór zwrotny jak sie nie myle.

Napisano

> nie wiem czy ci ktoś odpowie bo chyba nikt nie wie o co chodzi Jaki "kranik? jaki przewód?

> w zbiorniczku spryskiwacza jest elektryczna pompka do której przychodzą przewody elektryczne i

> przewód którym płyn płynie do spryskiwaczy . Może zrób zdjęcia

może chodzi o zaworek zwrotny

Napisano

Do tylnej szyby na rurce jest zaworek zwrotny. Po to, aby płyn nie cofał się do zbiornika i wycieraczka na sucho nie jeździła po szybie. U mnie pękła membrana w tym zaworku i płyn poleciał pod samochód. Można pominąć ten zawór, ale pompka musi dłużej pracować aby dostarczyć płyn do tylnej szyby.

Napisano
  • Autor

Wszystkim którzy powiedzieli, że to zaworek zwrotny wielki + o to właśnie chodziło mam nadzieje że dostane gdzieś w motoryzacyjnym lub u Fiata smile.gif

Napisano

dostaniesz, koszt to 50 groszy smile.gif

Napisano

> Wszystkim którzy powiedzieli, że to zaworek zwrotny wielki + o to właśnie chodziło mam nadzieje że

> dostane gdzieś w motoryzacyjnym lub u Fiata

Jasne ze dostaniesz, i nie drogo jak fenix8 pisze wink.gif a jak nie to jak bys był przy okazji w Mce kiedys czy cos to mozesz kupic smile.gif bo sa smile.gif a daleko nie ma

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.