Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bezpieczniki...

Featured Replies

Napisano

Wszechobecni pomóżcie...

szukam jednego bezpiecznika w samochodzie.

wg. schematów z książki "sam naprawiam" na stronie 49 powinienem mieć bezpiecznik nr 64 ew. 29 (zależy jak na to spojrzeć)

mowa tu o sei brush 1.1 z fabrycznie montowanymi szybami elektrycznymi... wg. opisu powinien się znajdować za akumulatorem...ale tam go nie ma (jest 4-pak 20A, 30A, 40A, 60A ale żaden nie jest od szyb i elementów dodatkowych mi. Klimy) pisze ze opcja ale no jak są szyby ele. seryjnie to bezpiecznik też musi być, wiec Gdzie może być??

w czym problem. montuje elektrykę w Seju Young (albo Fun) z 2000r. i po otworzeniu zaślepek na przyciski jest oryginalna wiązka do szybek, w progu kostka... wiec podpinam wszystko i powinno działać. ale jest kicha bo nie trybi i patrząc po schemacie szyb brakuje mi tego bezpiecznika a wnioskuje ze musi być bo miedzy innymi od przekaźnika szyb leci instalacja jak i do bezpieczników pod deską.

nie chce robić druciarstwa szczególnie gdy wiem ze mam oryginalną wiązkę.

Napisano

W skrzynce bezpieczników w kabinie jest to pierwszy lub drugi bezpiecznik od góry po lewej, jeśli dobrze pamiętam.

Napisano

> Wszechobecni pomóżcie...

> szukam jednego bezpiecznika w samochodzie.

> wg. schematów z książki "sam naprawiam" na stronie 49 powinienem mieć bezpiecznik nr 64 ew. 29

> (zależy jak na to spojrzeć)

> mowa tu o sei brush 1.1 z fabrycznie montowanymi szybami elektrycznymi... wg. opisu powinien się

> znajdować za akumulatorem...ale tam go nie ma (jest 4-pak 20A, 30A, 40A, 60A ale żaden nie

> jest od szyb i elementów dodatkowych mi. Klimy) pisze ze opcja ale no jak są szyby ele.

> seryjnie to bezpiecznik też musi być, wiec Gdzie może być??

> w czym problem. montuje elektrykę w Seju Young (albo Fun) z 2000r. i po otworzeniu zaślepek na

> przyciski jest oryginalna wiązka do szybek, w progu kostka... wiec podpinam wszystko i powinno

> działać. ale jest kicha bo nie trybi i patrząc po schemacie szyb brakuje mi tego bezpiecznika

> a wnioskuje ze musi być bo miedzy innymi od przekaźnika szyb leci instalacja jak i do

> bezpieczników pod deską.

> nie chce robić druciarstwa szczególnie gdy wiem ze mam oryginalną wiązkę.

powinien być tam i piaty bezpiecznik znacznie mniejszy od pozostałyh moze byc za nimi schowany

ogólnie szukał bym po przewodzie plusowym od aku jesli masz orginał to masz jeszcze złacze +12v pod kierownica

Napisano
  • Autor

> powinien być tam i piaty bezpiecznik znacznie mniejszy od pozostałyh moze byc za nimi schowany

> ogólnie szukał bym po przewodzie plusowym od aku jesli masz orginał to masz jeszcze złacze +12v pod

> kierownica

problem w tym ze tam przeszperałem dookoła i nie ma żadnego małego bezpiecznika frown.gif są tylko te 4 i koniec, a nie chce rozbierać specjalnie dechy i lecieć po wiązce od przekaźnika do końca

wg. schematu powinien być własnie przed przekaźnikiem, po odkręceniu bezpieczników w desce widzę ze od przekaźnika lecą 4 kable z czego własnie ten właściwy najgrubszy czerwony jak wszystko podłączam to nie działa, a jak robię na krótko to trybi wiec albo nie mam tego bezpiecznika tam wetkniętego albo... gdzieś jest dziura frown.gif

do bezpiecznika nr.2 tez lecą kable ale nie o ten mi chodzi...

Napisano

> problem w tym ze tam przeszperałem dookoła i nie ma żadnego małego bezpiecznika są tylko te 4 i

> koniec, a nie chce rozbierać specjalnie dechy i lecieć po wiązce od przekaźnika do końca

> wg. schematu powinien być własnie przed przekaźnikiem, po odkręceniu bezpieczników w desce widzę ze

> od przekaźnika lecą 4 kable z czego własnie ten właściwy najgrubszy czerwony jak wszystko

> podłączam to nie działa, a jak robię na krótko to trybi wiec albo nie mam tego bezpiecznika

> tam wetkniętego albo... gdzieś jest dziura

> do bezpiecznika nr.2 tez lecą kable ale nie o ten mi chodzi...

już mówię, qmpel miał tak samo, brak jest głównego zasilania na przekaźniku bodaj (gruby czerwony kabel jak się nie mylę) jest popdięty ale kończy się ślepo w wiązce, trzeba go przeciąć i podpiąć do głównego zasilania z aqq, najlepiej w sposób fabryczny żeby nie dociążać instalacji, ale możesz też do głównego "mostka" w skrzynce bezpieczników (gruby czerwony kabel)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.