Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[VT]Przemalowanie felg

Featured Replies

Napisano

Witaj. Prosiłbym o przemalowanie felg na następujące kolory:

- srebrny

- czarny połysk

- czarny mat

- czarny brokat

- biały

- grafit

felgi.jpg

Napisano

Nie myślałeś o polerce? Te felgi piękne wyglądają całe w polerce ok.gif

Napisano

polerka całości tak jak mówi Ignac, naprawde zrobi robotę - popatrz np na felgi Darq'a wink.gif albo chociaż rant w poler, a środek bym poleciał w jakiś oczojeb czy coś.. bo to co pisałeś to już takie oklepane się wydaje i nudne.. no chyba, że jakiś ładny grafit wink.gif

Napisano
  • Autor

Nie podobają mi się świecące rzeczy wink.gif

Dzięki za komentarze frown.gif

Napisano
  • Autor

Skąd wiedziałeś że mam taką glebę?? 270751858-jezyk.gif

DZIĘKI Ci BARDZO!!!

z tego na pewno coś wybiorę 20.GIF20.GIF

Napisano

> Skąd wiedziałeś że mam taką glebę??

Śledze czasami Twój temat na sc.pl zlosnik.gif , więc jestem na bierząco cfaniak.gif

Napisano

nr 5

Napisano

> Grafit gitares

dokladnie tak ok.gif ale powinna byc tylko sama gwiazdka, tak jak w fotce 6stej wink.gif a listw nie chcesz malować? zlosnik.gif

Napisano

coś Ty taki uszczypliwy z rana? wpysk.gif

zdjęcie jest od boku, a że ja nie znam się tak na wszystkim jak Ty to użyłem słowa, które pierwsze mi się skojarzyło.. facepalm%5B1%5D.gif

przepraszam Pana bardzo, chodziło mi o boczne wytłoczeń / tłoczenia drzwiowe - czy jak sobie to tam ładnie nazwiesz.. zlosnik.gif

nie jestem pewny czy te niebieskie dodatki były malowane czy są jakoś umiejętnie przyklejone - tak czy owak bez nich wyglądałoby to autko dużo lepiej waytogo.gif

i właśnie o to mi chodziło wink.gif kolega przy okazji robienia felg, mógłby sobie to pomalować lub usunać zależne od w/w zlosnik.gif

Napisano

Zdjęcie , które dał RazeR do VT jest nie aktualne . Tak teraz to mniej więcej wygląda zlosnik.gif dlatego też daje nowe VT , mam nadzieję że RazeR się nie obrazi 20.GIF

unled1nvw.jpg

Napisano

to serio to samo auto co bylo pokazan u góry? zlosnik.gif myslalem, ze z gleba to zart,a konta na sc.pl nie potrzebuje, bo cc ujezdzam i nie wiedzialem facepalm%5B1%5D.gif

jaka tam gleba teraz jest? i jakie et felgi? generalnie spora zmiana i brawa dla kierownika waytogo.gif20.GIF

Napisano

> to serio to samo auto co bylo pokazan u góry?

Tak to to samo auto yikes.gif duży progres , jednak najbardziej mi się podoba pionierski tył RazeR'a ok.gif ...

img00532201105201214.jpg

> jaka tam gleba teraz jest? i jakie et felgi?

O ile pamiętam 70 cięte z przodu i tył to gwint home made zlosnik.gif ET yyy 25 ?

> generalnie spora zmiana i brawa dla kierownika

2x , claps.gif

Napisano

> Tak to to samo auto duży progres , jednak najbardziej mi się podoba pionierski tył RazeR'a ...

klapa mi nie podchodzi, bo o ile bad ass naciagniety wyglada dla jednych fajnie, dla drugich mniej to tutaj wydaje mi sie to troche krzywe i ten naciagniety skos mi nie lata.. ale wazne, ze kierownikowi sie podoba ok.gif

> O ile pamiętam 70 cięte z przodu i tył to gwint home made ET yyy 25 ?

cięty przód? yikes.gif raz miałem taki setup i to tylko przez miesiąc, na samym początku - jaki człowiek był głupi... nigdy więcej!!

Razer, co zrobiłeś, żeby springa Ci nie wyskoczyła z gniazda amorka? hmm.gif

Napisano

Tyłek akurat mi się nie widzi, ten bad ass do mnie nie przemawia.

Natomiast boczek najs, fajnie wygląda bez przetłoczeń ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za opinie i fotki VT

mię się podobaju:

złote ramiona

srebrne całe

sprawa cały czas otwarta

Napisano

> fajny kolor felg

x2

nietuzinkowy na pewno wink.gif taki smerfowy, ale jaskrawy zlosnik.gif

RazeRX7: taki niebieski jaskrawy lazur mógłby naprawde fajnie wyglądać, ale jak Ci się nie widzi to i fiolet spoko, ale już bardziej popularny wink.gif

co do dwóch Twoich opcji : cale srebrne i złote ramiona, to już lepiej te złote ramiona wink.gif

Napisano

> x2

też by fajnie wyglądały jak by całe w kolor były pomalowane

> nietuzinkowy na pewno taki smerfowy, ale jaskrawy

> RazeRX7: taki niebieski jaskrawy lazur mógłby naprawde fajnie wyglądać, ale jak Ci się nie widzi to

> i fiolet spoko, ale już bardziej popularny

> co do dwóch Twoich opcji : cale srebrne i złote ramiona, to już lepiej te złote ramiona

albo całe złote

Napisano

Taaa... Auto mega godne więc czemu nie smile.gif Swego czasu też myślałem o tym kolorze na felgi, ale wymyśliłem coś innego zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.