Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Myjka cisnieniowa

Featured Replies

Napisano

Mial ktos z Was do czynienia z tym produktem:

http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-agroma-150bar-1700w-2-lata-gw-i1630734816.html

Czy bedzie to trwalsze od Karchera serii < K5??

Ewentualnie jakies inne propozycje w cenie <500zl (ale zeby bylo warto te 200zl dorzucic).

Sprzet ma sluzyc do amatorskiego uzytku typu umycie motocykla po topieniu w bagnie, umycie autka.

Napisano

Polecam Variant myjke. Koszt około 380 zł już paru znajomych ma i codziennie używają jest ok. Dodatkowo ma lance do detergentu.

Napisano

> daje radę nie gorzej niż karcher

Na parametry patrz przez palce (np koło 150 barów nie stała nigdy)

Coś tam będzie psikać, ale cudów się nie spodziewaj (malutki wydatek wody)

Do opłukania motocykla powinno starczyć

Napisano

Używam od 5 lat takiego Boscha i jestem zadowolony.Moc do uzytku domowego wystarczająca. Wiadomo, że wiecej zalezy od chemi. Dla mnie ważna bezawaryjność. Brak kłopotów z zatartą pompa, pęknietym węzem czy lancą. A wiem , że w tańszych takie wystepują

Napisano

Wlasnie na dniach moze nawet dzisiaj rowniez palnuje zakup takiego sprzetu w kwocie 300-400zl. Objechalem moja metropolie i jedynie co moge zakupic w tej kwocie to Karcher 2.15 ( 379zl) a inne modele to od 950zl do 2500zl i zadnych innych myjek nie ma :/

Zainteresowala mnie rowniez wczesniej wspomniana Agromy ale wyczailem jeszcze jedna firme : Lavor.

Co sadzicie o tych wloskich myjkach? Konkretnie to po glowie chodzi mi model Skipper Junior warto zakupic za 300zl na wlasny uzytek? ( mycie 2 auta raz na 1-2 tygodnie + troche kostki i inne pierdoly ogrodowe od swieta )

Za ta myjka przemawia do mnie ze jest to faktyczny producent od kilku dobrych lat a nie chinczyk, wiecej akcesoriów w zestawie, wieksza wydajnosc 420l/h, wieksze cisnienie niby 170Bar na tej lepszej dyszy ktora rowniez jest w zestawie, no i równiez tak samo jak w przypadku Agromy - serwis, czesci oraz akcesoria sprzedawane na ich stronie internetowej

Msylalem jeszcze nad B&D ale ma niebardzo opinie glownie awaryjnosc serwis oraz czesci to klapa

Napisano

> Wlasnie na dniach moze nawet dzisiaj rowniez palnuje zakup takiego sprzetu w kwocie 300-400zl.

> Objechalem moja metropolie i jedynie co moge zakupic w tej kwocie to Karcher 2.15 ( 379zl) a

> inne modele to od 950zl do 2500zl i zadnych innych myjek nie ma :/

Ja bym się jeszcze zainteresował budżetową myjką sthilla model RE98. Od kilku lat użytkuje model RE 117 (odpowiednik teraźniejszej RE 118) i działa jak należy i ciśnienie podawane przez producenta jest prawdziwe w porównaniu do tych chińskich zabawek za parę stówek zlosnik.gif

Napisano

Sama firma Lavor jest jak najbardziej ok. Na forum kosmetykaaut.pl tez ludzie zadowoleni.

Napisano

sprzedaje lavory i myjki i inne sprzety, ludzie nie nazekaja ok.gif co do karchera ktorego tez zreszta sprzedaje to jakosc w ciagu ostatnich lat strasznie spadla i szczerze odradzam

Napisano

> Ja bym się jeszcze zainteresował budżetową myjką sthilla model RE98. Od kilku lat użytkuje model RE

> 117 (odpowiednik teraźniejszej RE 118) i działa jak należy i ciśnienie podawane przez

> producenta jest prawdziwe w porównaniu do tych chińskich zabawek za parę stówek

do jesieni mialem bardzo dobry dostep wlasnie do myjki Stihla bralem kiedy chcialem( grom wie co za model stary jak swiat taki bez kółek, sojacy, wielkosci pustaka) dobry fajny sprzet byl ale zaniedbany padl a wlasciciel wywalil go na smieci :/ ale niestety Stihl raczej przekracza moj budzet

Quote:

Sama firma Lavor jest jak najbardziej ok. Na forum kosmetykaaut.pl tez ludzie zadowoleni.

Quote:

sprzedaje lavory i myjki i inne sprzety, ludzie nie nazekaja co do karchera ktorego tez zreszta sprzedaje to jakosc w ciagu ostatnich lat strasznie spadla i szczerze odradzam

ok dzieki w takim razie nie ma sie raczej co zastanawiac tylko brac tego Lavora z alledrogo za te pieniadze chyba nic lepszego nie znajdzie

a Karcher niestety rowniez i moim zdaniem to tylko droga i przereklamowana w naszym karaju firma; tak jak pisalem na miejscu za 379zl moge tylko kupic model 2.15 nic nie majacy i niewiele wiekszy od czajnika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.