Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Citroen Saxo 1.1 60KM 1997r. warto?

Featured Replies

Napisano

witam, ja z kącika obok a pytanie dotyczy autka jak w temacie: warto dla kobietki kupic na miasto/do pracy? co może sie psuć oprócz tego ze wszystko?? Poprosze o porady, odpowiedzi. dziekuje i pozdrawiam.

Napisano

> witam, ja z kącika obok a pytanie dotyczy autka jak w temacie: warto dla kobietki kupic na

> miasto/do pracy? co może sie psuć oprócz tego ze wszystko?? Poprosze o porady, odpowiedzi.

> dziekuje i pozdrawiam.

znajomemu rozciekła sie uszczelka pod głowicą przy ok 60tyś ale autko długo stało i może to przez to.

Tylna belka do kontroli. Nic wiecej negatywnego nie obiło mi sie o uszy smile.gif

Napisano

Mój ojciec ma Saxo 1.1 rocznik 2000, jeździ nim od 8 lat, zrobił ponad 100 tys.km i jedyna awaria przez ten czas to jakieś pół roku temu serwo padło, wcześniej kiedyś jakieś problemy z centralnym zamkiem były. W tej chwili silnik ma już drobne wycieki, tylna belka też w nie najlepszej kondycji, ale auto od nowości w Polsce, a przebieg już coś ok 140 tys jak dobrze pamiętam. Spalanie zależne od stylu i warunków jazdy, ale generalnie w warunkach lekko miejskich ok 7 l/100km, w trasie mniej, chociaż przy mojej jeździe to nawet w trasie potrafił 9l łyknąć smile.gif Poza tym auto całkiem pojemne i wygodne, da się zapakować z większymi zakupami, dłuższe podróże też przesadnie nie męczą.

Napisano

> witam, ja z kącika obok a pytanie dotyczy autka jak w temacie: warto dla kobietki kupic na

> miasto/do pracy? co może sie psuć oprócz tego ze wszystko?? Poprosze o porady, odpowiedzi.

> dziekuje i pozdrawiam.

Jeśli ma wspomaganie to sympatyczne autko. Sprawdź belkę tylną. Poza tym silniczek jak każdy powinien chodzić równo.

Acha, sprawdź wszystkie elektryczne wodotryski. Czasami wyrabia się przełącznik migaczy. Sprawdź czy załącza migacze, inne ustrojstwa typu przeciwmgielne itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.