Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Modeka - moja opinia o firmie

Featured Replies

Napisano

W związku z tym, jak zostałem potraktowany przez w/w firmę, postanowiłem podzielić się moją opinią w tym temacie icon_rolleyes.gif

Około dwóch lat temu dostałem w prezencie od rodziców kurtkę motocyklową Modeka. Niestety ostatnio dałem radę jakimś cudem wyrwać jeden z zamków w rękawie clown.gif

Jako, że chciałem wymienić zamek na oryginalny, zwróciłem się do producenta z pytaniem czy można taki zakupić - po krótkiej wymianie mailowej i telefonicznej poprosili o przesłanie kurtki na ich adres...

Żeby uściślić historię poinformowałem, że nie mam rachunku, kurtka jest po gwarancji a zamek zniszczyłem ja sam przez nieostrożne używanie alien.gif

Mimo powyższych po tygodniu kurtka wróciła do mnie kurierem na koszt Modeki z wymienionym zamkiem claps.gif

Jedynym kosztem jaki poniosłem była wysyłka pocztą polską za 11zł cool.gif

Dbałość o klienta jest na najwyższym poziomie waytogo.gif

Napisano

> W związku z tym, jak zostałem potraktowany przez w/w firmę, postanowiłem podzielić się moją opinią

Po tym zdaniu spodziewałem się już tylko negatywnej opinii spineyes.gifhehe.gif

Dobrze, że są jeszcze firmy które tak dbają o klienta ok.gif

Napisano

Nie wiem, jak teraz, ale taką akcję miałem parę lat temu.

Rozeszły mi się szwy w kilkuletniej już kurtce z Tarboru. Dodatkowo coć tam z suwakami - wszystko zrobili za tzw. free. ok.gif

Napisano

To ekstra że tak dbają o klienta ok.gif zwłaszcza że sam jestem posiadaczem kurtki i spodni tej marki (modele Shield) więc w razie "w" jest jakas nadzieja że też mnie na lodzie nie zostawią grinser006.gif

Napisano

Obojetnie jaki service, nie zmienia postaci rzeczy, ze Modeka to dolna polka.

wink.gif

Napisano

> Obojetnie jaki service, nie zmienia postaci rzeczy, ze Modeka to dolna polka.

Nikt chyba nie twierdzi że to jakiś super wypas, ale robią przyzwoite rzeczy i w polskich warunkach(i zarobkach) myślę że raczej bliżej jej do półki średniej niż niskiej, ta "dolna" to wygląda najczęściej tak(ew. jakieś dziwne marki z allegro niewiele droższe od odzieży codziennej)

mlodych_motorach_xxx_3281153.jpg

PS.Możesz podać po kilka marek które uważasz za wyższą/średnią/niższą półkę jeśli chodzi o odzież motocyklową? Piszę bez złośliwości, po prostu przygodę z moto dopiero rozpoczynam i może sie czegoś dowiem.

Napisano

> Obojetnie jaki service, nie zmienia postaci rzeczy, ze Modeka to dolna polka.

Kocham Twoje posty.

Za rzetelność, fachowość i wartość dodaną, która jest ukryta, a zarazem bezcenna....

Pisz, andy7, pisz.....

Napisano

> Możesz podać po kilka marek które uważasz za wyższą półkę jeśli chodzi o odzież motocyklową?

Rukka, Vanucci,

Pozdr.

Napisano

> Kocham Twoje posty.

> Za rzetelność, fachowość i wartość dodaną, która jest ukryta, a zarazem bezcenna....

pomine, bo zaklepisz mnie doswiadczeniem biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> Vanucci,

Ty tak na powaznie ? biglaugh.gif

Wytlumaczysz co ksztaltuje Vanucci na gorna polke ? Mozna by dlugo yskutowac, czy modeka czy Vanucci jest wyzej, prawda jest taka, ze sa prawie takie same.

wink.gif

Napisano

> pomine, bo zaklepisz mnie doswiadczeniem

Oto właśnie chodzi, ze doświadczenie mam niewielkie, a Twoje posty są cenny przyczynkiem jego zwiększania.

Pisz, proszę, nie przestawaj....

Napisano

>Możesz podać po kilka marek które uważasz za wyższą/średnią/niższą półkę jeśli chodzi o odzież

> motocyklową ?

Zalezy czy mowimy o skorze czy o tekstyliach, o kolekcji czy o szyciu na miare.

Gorna polka to napewno BMW i Rukka bez wzgledu na to czy skora czy tekstylne.

Schwabenleder ( skora ), Stadtler, ( tekstylne ). Kushitani ( tekstylne i skora ). Szycie na miare pomine, bo firmy te nic nikomu najprawdopodobniej mowic nie beda.

IXS, Alpinestars, Dainese ( nieco nizej ),

Srodkowa, Arlen Ness, Spidi, Held, Berik, o tego mozna by dodac pare egzotow jak Icon,

CRX, Revit

nieco nizej kolecje Hein Gericke, Polo, Louis,

Sporo firm tez nie podalem.

wink.gif

Napisano

> Oto właśnie chodzi, ze doświadczenie mam niewielkie, a Twoje posty są cenny przyczynkiem jego

> zwiększania.

> Pisz, proszę, nie przestawaj....

troll'ujesz biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> IXS, Alpinestars, Dainese ( nieco nizej ),

Czyli IXS to w końcu która pólka?

Bo swoje ubranko tekstylne IXS ściągałem z wieszaka.;) Serio.

Napisano

> Czyli IXS to w końcu która pólka?

> Bo swoje ubranko tekstylne IXS ściągałem z wieszaka.;) Serio.

Prawie najwyzsza.

wink.gif

Napisano

> Prawie najwyzsza.

No to giciolo.

IXS sprawdziło się w lutym, dokłądnie 9, przy +4 i słońcu. Super i ciepło.

A buty wziąłem takie na quada, Slammer coś tam.

Nie przewiewa w zimie (9 luty).

• 6 miesięcy później...
Napisano

Odświeżę trochę temat ale miałem podobną sytuację.

2 m-ce temu wydzwoniłem i ciuchy właśnie Modeki uratowały mi trochę tyłek. Niestety przede wszystkim kurtka się poniszczyła (przetarty rękaw i rozwalony w mak suwak na rękawie).

Skontaktowałem się z przedstawicielstwem w Polsce i po rozmowie telefonicznej moja kurtka została wysłana do Wrocławia. Stamtąd miała trafić do serwisu producenta gdzie miano ocenić i wycenić naprawę. Chodziło mi przede wszystkim o suwak. Po miesiącu ku mojemu zaskoczeniu, kurier dostarczył naprawioną kurtkę. Wymieniony suwak i wstawiona Cordura i przeszycia jak fabryka ją wypuściła.

Podejście do klienta i obsługa na prawdę bardzo w porządku. Miłe zaskoczenie waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.