Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Romet Kadet - wartość kolekcjonerska

Featured Replies

Napisano

Stoi u nas w garażu motorower Romet Kadet z roku 1987. Motorek praktycznie nie używany, przebieg niewiele ponad 2 tysiące km, opony jeszcze od nowości, wymieniana chyba tylko świeca była. Stan idealny, pali bez problemu, kolor niebieski, komplet dokumentów łącznie z instrukcją obsługi i wszystkim innym co się dostawało przy kupnie nowego. Może to mieć jakąś wartość kolekcjonerską? Tzn jest to coś warte i opłaca się to sprzedać jakiemuś kolekcjonerowi / fanatykowi czy lepiej dać za czteropak jakiemuś chłopaczkowi który dopiero co kartę motorowerową zrobił?

Napisano

> Stoi u nas w garażu motorower Romet Kadet z roku 1987. Motorek praktycznie nie używany, przebieg

> niewiele ponad 2 tysiące km, opony jeszcze od nowości, wymieniana chyba tylko świeca była.

> Stan idealny, pali bez problemu, kolor niebieski, komplet dokumentów łącznie z instrukcją

> obsługi i wszystkim innym co się dostawało przy kupnie nowego. Może to mieć jakąś wartość

> kolekcjonerską? Tzn jest to coś warte i opłaca się to sprzedać jakiemuś kolekcjonerowi /

> fanatykowi czy lepiej dać za czteropak jakiemuś chłopaczkowi który dopiero co kartę

> motorowerową zrobił?

daj na kącik prl, to wezmą z pocałowaniem ręki

Napisano

Co ja Ci będę mówił... popatrz na ceny na allegro. Najbardziej cenią się te w pełni oryginalne i zarejestrowane (często ludzie pogubili papiery i czego takiego już się nie da zarejestrować*) cfaniak.gif

Na pewno jest to więcej warte niż 4-pak, a taki młody pewnie zakatuję sprzęt na amen sick.gif Czasami warto coś zachować dla potomnych ok.gif

*pomijam możliwość rejestracji jako zabytek, bo jest to po prostu nieopłacalne

Napisano

mam takiego po dziadku z 84' - dla mnie fajna maszyna... podobała mi się jak jeszcze nie dosięgałem do podnóżków... grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.