Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry tani sklep internetowy z ciuchami na moto

Featured Replies

Napisano

Czołem, zaczynam kompletować ciuchy na motocykl. Czy znacie adres dobrych tanich sklepów internetowych, gdzie kupię cały strój?

Na razie znalazłem ten 4motos .

P.S.

Od razu mówię, że nie będę wsiadał na moto bez ochrony tzw. 4 liter.

A w tym roku toku tylko będę wypożyczał sprzęt na weekend.

Napisano

Też myślałem, że se kupię przez neta, ale wolałem się z każdą częścią upewnić przymierzając w sklepie stacjonarnym i koniec końców wszystko stacjonarnie kupiłem. Akurat na necie nie widziałem jakiś dużych różnic w tym co kupowałem, żeby kombinować z kupowaniem przez neta. A że trafiałem na bardzo miłą obsługę w sklepach, to i tym bardziej nie było mi smutno dopłacać ekstra parę PLNów. smile.gif

Napisano

> Też myślałem, że se kupię przez neta, ale wolałem się z każdą częścią upewnić przymierzając w

> sklepie stacjonarnym i koniec końców wszystko stacjonarnie kupiłem. Akurat na necie nie

> widziałem jakiś dużych różnic w tym co kupowałem, żeby kombinować z kupowaniem przez neta. A

> że trafiałem na bardzo miłą obsługę w sklepach, to i tym bardziej nie było mi smutno dopłacać

> ekstra parę PLNów.

mam podobne co Ty wrażenie odnośnie cen w sklepach internetowych że niewiele się różnią, a jednak lepiej wszystko przymierzyć i zobaczyć jak leży

koniec końców ja też kupowałem wszystko w sklepach stacjonarnych, a że dostałem rabat jeszcze to wyszło taniej niż w internetowych

więc polecam rozejrzeć się w okolicy w stacjonarnych sklepach i sprawdzić ceny wink.gif

Napisano

Zdziwiły mnie ceny Modeki. Wszystkie IDENTYCZNE na allegro, u samego producenta i w sklepach stacjonarnych. A z neta jeszcze za przesyłkę najczęściej wołają. Buciory akurat na Allegro też sklep wystawiał i miały jedną z najniższych cen, a na kask mi dali 15% rabatu przez co nie musiałem kombinować ze ściąganiem go z fc-moto.de/ghostbikes.com.

Napisano

> Czołem, zaczynam kompletować ciuchy na motocykl. Czy znacie adres dobrych tanich sklepów

> internetowych, gdzie kupię cały strój?

> Na razie znalazłem ten 4motos .

> P.S.

> Od razu mówię, że nie będę wsiadał na moto bez ochrony tzw. 4 liter.

> A w tym roku toku tylko będę wypożyczał sprzęt na weekend.

fc-moto

louis

Napisano

Jak chcesz kupować przez net, to najpierw przymierz ciuch konkretnej firmy i dopiero kupuj.

To nie jest t-shirt.

Ja kupowałem spodnie normalnie w sklepie, ostatnio schudło mi się trochę i już inaczej leżą.

Napisano

Może MotoBastion ok.gif

Wybór i ceny w miarę sensowne. Można także podjechać i sprawdzić osobiście.

Napisano
  • Autor

> Jak chcesz kupować przez net, to najpierw przymierz ciuch konkretnej firmy i dopiero kupuj.

> To nie jest t-shirt.

> Ja kupowałem spodnie normalnie w sklepie, ostatnio schudło mi się trochę i już inaczej leżą.

Trochę szybciej ode mnie to napisałeś. wink.gif . Trochę kurtek już przymierzałem.

Napisano

Zawsze mówiłem, że butów nie kupię bez przymierzania.

Teraz zmieniam zdanie - spodni też smile.gif

Przymierzałem kilka różnych modeli spodni Modeka. Niektóre pomimo tych samych rozmiarów (M, L itd.) miały szczególnie widoczną różną długość nogawek. Jako, że jestem szczupły a wysoki pomyślałem o modelach przedłużanych - ta sama sytuacja, różna długość a nawet czasem była różnica w pasie.

Wszystko mierzyłem w jednym sklepie i w tym samym czasie.

Wnioski wyciągnij sam (w necie można zwrócić - w sklepie stacjonarnym w sumie przy dobrej obsłudze też - ale nie chciałoby mi się bawić i mieć zły humor z powodu np. 50 zł).

Napisano

> Czołem, zaczynam kompletować ciuchy na motocykl. Czy znacie adres dobrych tanich sklepów

> internetowych, gdzie kupię cały strój?

> Na razie znalazłem ten 4motos .

> P.S.

> Od razu mówię, że nie będę wsiadał na moto bez ochrony tzw. 4 liter.

> A w tym roku toku tylko będę wypożyczał sprzęt na weekend.

Ja polecam http://www.motopasja.eu/sklep

Fakt ze kupowałem na miejscu nie przez net ale ceny maja dobre i warto było zrobić 150 km po kurtkę i spodnie. Miła obsługa, zawsze doradzą, mają kurtki BUSE kilka modeli.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.