Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stlio sie na mnie obrazilo

Featured Replies

Napisano

witam, wczoraj po przejechaniu ok 10km na trasie ni stad ni zowad nagle stracil moc zakopcil cala trase nic nie przyspieszal i wyskoczyla kontrolka silnika,

zjechalem na pobocze, pod maska wszystko ok, odpalam silnik kontrolka sie swieci i pipczy, ruszam juz bez turbo (przyspieszenia ala kaszel) wogole sie nie zalacza, spalanie w normie na kompie, i jakos sie dotoczylem do domu,

dzis rano odpalam kontrolka dalej sie swieci ale za to turbo sie zalacza i jedzie normalnie, zrobilem jakies 30km pozniej kilka razy odpalalem(caly czas z kontrolka) i jedzie normalnie,

teraz wracalem do domu dalem mu w palnik i powyzej 3tys na 2 kontrolka zgasla i wszystko wrocilo do normy

i teraz pytanie co stilo mialo na mysli ?

pozdrawiam

Napisano

nie wiem co to jest ale tez to mialem a bylem dobre 250km od domu w srodku zimy absolutnie nie przygotowany na kaprys fury. Jak widac mamy za oknem lato i objaw nie wrocil . U mnie "do normy" wrocilo w czasie postoju na trasie w przydroznej budzie na "obiedzie". Twojego jak widac trzymala grypa dluzej wink.gif

Napisano

> zakopcil cala trase

na jaki kolorek? czarno, czy błękitnie?

Napisano

Najprościej będzie jak podłączysz auto pod kompa i napiszesz kody błędów, wtedy będzie można coś konkretnie powiedzieć, bo na razie to jak wróżenie z fusów wink.gif

Napisano

> Najprościej będzie jak podłączysz auto pod kompa i napiszesz kody błędów, wtedy będzie można coś

> konkretnie powiedzieć, bo na razie to jak wróżenie z fusów

u mnie bylo czysto. Nic sie nie zapisalo. Caly dystans jechalem jednostajne 100-110 (czyli b. spokojnie ) na "trasie" katowice-wawa . Szukalem roznych przyczyn poczawszy od temperatury i wilgoci otoczenia (zima) poprzez jakosc paliwa filtry az po overboost i inne graty wspolpracujace z turbina. Nikt nic nie wie, nikt nic nie widzial wink.gif Tak jakby tego zdarzenia nie bylo. niewiem.gif

Napisano

> u mnie bylo czysto. Nic sie nie zapisalo. Caly dystans jechalem jednostajne 100-110 (czyli b.

> spokojnie ) na "trasie" katowice-wawa . Szukalem roznych przyczyn poczawszy od temperatury i

> wilgoci otoczenia (zima) poprzez jakosc paliwa filtry az po overboost i inne graty

> wspolpracujace z turbina. Nikt nic nie wie, nikt nic nie widzial Tak jakby tego zdarzenia

> nie bylo.

Stilo miewa swoje "humory" i mogło mu sie coś przyblokować na chwilę wink.gif Ale jeżeli koledze komunikat błędu nie znikał przez dłuższy czas no to myślę, ze komp będzie miał to w pamięci. Osobiście "obstawiam" overboost lub czujnik doładowania, ale bez podłączenia do komputera to tylko "obstawianie" nic pewnego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.