Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oryginalne radia VW

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Rozglądam się za oryginalnym radiem do mojej Bory, chodzi mi głównie o to by nie musieć martwić się o wyciąganie panela itp. Czy VW miał w gamie fabrycznych sprzętów coś warte polecenia? Warunek to możliwość współpracy ze wzmacniaczem w układzie 2+1 i przyzwoita jakość dźwięku. Obowiązkowo też MP3 lub jeśli się trafiały to USB.

Z góry dziękuję.

Napisano

> Witajcie.

> Rozglądam się za oryginalnym radiem do mojej Bory, chodzi mi głównie o to by nie musieć martwić się

> o wyciąganie panela itp. Czy VW miał w gamie fabrycznych sprzętów coś warte polecenia? Warunek

> to możliwość współpracy ze wzmacniaczem w układzie 2+1 i przyzwoita jakość dźwięku.

> Obowiązkowo też MP3 lub jeśli się trafiały to USB.

> Z góry dziękuję.

strasznie masz male wymagania jak na sprzet fabryczny

Napisano
  • Autor

Nie przesadzajmy, w końcu te fabryczne grajki czasami są bardzo przyzwoite. W sumie odczyt MP3 to już pewien standard, podłączenia wzmacniacza może być wyzwaniem, ale raczej da się zrobić.

> strasznie masz male wymagania jak na sprzet fabryczny

Napisano

> Witajcie.

> Rozglądam się za oryginalnym radiem do mojej Bory, chodzi mi głównie o to by nie musieć martwić się

> o wyciąganie panela itp. Czy VW miał w gamie fabrycznych sprzętów coś warte polecenia? Warunek

> to możliwość współpracy ze wzmacniaczem w układzie 2+1 i przyzwoita jakość dźwięku.

> Z góry dziękuję.

A takie cuś widziałeś? Podpina się pod fabrykę

http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-mp3-usb-sd-audi-seat-skoda-vw-i1678355392.html

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Witajcie.

> Z góry dziękuję.

nie skromny.gif

haj end dla bory to radio na kasety(gamma, delta) ze zmieniarką na 6cd zlosnik.gif zmieniarka jest wielkości 1 din wiec sie miesci idealnie nad lub pod radio, zestaw przetestowany przez mnie, 2 lata jezdził ze mną, auto bez jakichkolwiek zabezpieczeń - nikt nie ruszył cfaniak.gifa grało to przyzwoicie wink.gif

w twoim przypadku najlepiej do fabrycznego radia dorzucic czytnik kart i usb do schowka

Napisano
  • Autor

W tej chwili mam JVC KD-SH 1000 tyle że z lekko uszkodzonym panelem który potrafi odpaść na większej dziurze. Idea zmiany jest taka, by włożyć coś w miarę ok 2 Din i nie musieć wyciągać za każdym wyjściem z samochodu.

Nie mam i nie chcę mieć ,,ori kaseciaka ze zmieniarką'' nie o taki hi-end mi chodziło grinser006.gif

> nie

> haj end dla bory to radio na kasety(gamma, delta) ze zmieniarką na 6cd zmieniarka jest wielkości

> 1 din wiec sie miesci idealnie nad lub pod radio, zestaw przetestowany przez mnie, 2 lata

> jezdził ze mną, auto bez jakichkolwiek zabezpieczeń - nikt nie ruszył a grało to przyzwoicie

> w twoim przypadku najlepiej do fabrycznego radia dorzucic czytnik kart i usb do schowka

Napisano

> W tej chwili mam JVC KD-SH 1000 tyle że z lekko uszkodzonym panelem który potrafi odpaść na

> większej dziurze. Idea zmiany jest taka, by włożyć coś w miarę ok 2 Din i nie musieć wyciągać

> za każdym wyjściem z samochodu.

> Nie mam i nie chcę mieć ,,ori kaseciaka ze zmieniarką'' nie o taki hi-end mi chodziło

Mozesz tez wrzucic nawe MFD lub MCD ale te pierwsza skroją Ci przy najblizszej okazji wink.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> w twoim przypadku najlepiej do fabrycznego radia dorzucic czytnik kart i usb do schowka

a jak to podłączyć? hmm.gif

Napisano

> a jak to podłączyć?

pod zlacze zmieniarki plyt CD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.