Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dziwne stuki na wstecznym

Featured Replies

Napisano

A mianiowicie, zauważyłem dzisiaj że jak wrzucam wsteczny i juz jade do tyłu to coś mi bardzo klechocze z przodu lewa strona.Odgłos przypomina jagby metal o metal sie ocierał i przytym cos trzaskało.Czy ktos wie albo ktos miał taki przypadek,jak tak to bardzo bym prosił o jakąs podpowiedz co to może byc i to tylko sie dzieje na wstecznym gdy juz sie poruszam do tyłu.

Napisano

> Chyba nikt niewie co to jest

cholera wie, co to może być. popróbuj, co się stanie, jak jadąc do tyłu zaczniesz kręcić kierownicą, czy dźwięk się nie zmieni... spróbuj wdusić sprzęgło, wrzucić luz, bo póki co ciężko cokolwiek diagnozować ...

Napisano
  • Autor

> cholera wie, co to może być. popróbuj, co się stanie, jak jadąc do tyłu zaczniesz kręcić

> kierownicą, czy dźwięk się nie zmieni... spróbuj wdusić sprzęgło, wrzucić luz, bo póki co

> ciężko cokolwiek diagnozować ...

Wiesz co jak wdusze sprzegło jadac do tylu to to ustepuje nie słychac tego dopiero jak puszcze i dodam gazu to to samo sie robi

Napisano

> Wiesz co jak wdusze sprzegło jadac do tylu to to ustepuje nie słychac tego dopiero jak puszcze i

> dodam gazu to to samo sie robi

skoro znika przy wciśnięciu sprzęgła, to odpada zawieszenie, koła i łożyska, trzeba skupić się na przeniesieniu napędu

może coś ze skrzynią biegów?

jaki masz przebieg?

Napisano
  • Autor

> skoro znika przy wciśnięciu sprzęgła, to odpada zawieszenie, koła i łożyska, trzeba skupić się na

> przeniesieniu napędu

> może coś ze skrzynią biegów?

> jaki masz przebieg?

prawie 180 tysięcy

Napisano

> prawie 180 tysięcy

ciężko mi coś więcej powiedzieć, nie miałem nigdy ani takich problemów, ani problemów ze sprzęgłem czy skrzynią...

daj szansę się wypowiedzieć kącikowym mechanikom, bo dzisiaj nie dałeś im za wiele czasu waytogo.gif

Napisano
  • Autor

spoko nie ma sprawki pozatym moge powiedziec że wszystkie inne biegi wchodza idealnie razem ze wstecznym dopiero jak jade do tylu to to sie dzieje

Napisano

poduszki silnika masz wymienione...? ja mialem dziwny buczacy dzwiek na wstecznym i okazalo sie ze poducha silnika od strony pasazera byla no.gif po wymianie wszystko bylo juz ok.gif

Napisano
  • Autor

> poduszki silnika masz wymienione...? ja mialem dziwny buczacy dzwiek na wstecznym i okazalo sie ze

> poducha silnika od strony pasazera byla po wymianie wszystko bylo juz

nie miałem nic z poduszkami robione a czy to jest mozliwe ze na innych biegach by tego słychac nie było

Napisano

mozliwe...u mnie na pozostalych biegach bylo wszystko OK tylko na wstecznym takie anomalia...:/

EDYTA: tylko ze ja mam 1.9 JTD a z tego co widze Ty masz 1.2 wiec nie wiem czy to moga byc poduchy..czy w 1.2 poduchy byly po jakims czasie do wymiany..

niech sie wypowiedza Znawcy tematu..bo ja to laik jestem.. oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.