Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

e46 - potrzebna opinia 'ze zdjęć'

Featured Replies

Napisano

Kumpel szuka e46.

Znalazł coś takiego

Docelowo do zagazowania.

Tylko nie piszcie, że ma kupić 3.0 zlosnik.gif samochód ma być dla kogoś z zerową wiedzą o mechanice, do codziennego przemieszczania

Napisano

> Kumpel szuka e46.

> Znalazł coś takiego

> Docelowo do zagazowania.

> Tylko nie piszcie, że ma kupić 3.0 samochód ma być dla kogoś z zerową wiedzą o mechanice, do

> codziennego przemieszczania

kupowalem u nich samochod dla kolegi

generalnie samochody te ktore widzialem mieli ladne

waidomo polerka , pranie czyszczenie, czyli standardowe zabiegi zeby by "full kozak perfekt"

nie widzialem aut uderzonych.

noi to ktore kupilismy po roku uzytkowania:

kompresor klimy do wymiany(przy kupnie klima nie dzialala)

pompa wody padla pewnego dnia

paskki klinowe i napinacze wymienione (po zakupie bo swiszczaly)

poza tym auto tez zagazowalismy i smiga.

tego konkretnego egzemplaza ci nie opisze czy dobry czy nie ale jesli na jakosci aut sie nie zepsuli to warto jechac.

aha

znajomy ma e46 tez z tym silnikiem co w aukcji

auto niejedzie ( w standardach bmw ) do toczenia sie jest ok, ale brakuje przyspieszenia dynamiki i ogolnego funu z posiadania bmw.

gazuje sie prosto i przyjemnie

w srodku plastykowe, troche glosne wnetrze kiepskie moim zdaniem

drogi termostat, drogie wahacze drogi wentylator chlodnicy jak sie modul zepsuje wink.gif itd ale o tym pewnie juz wiecie

podsumowujac

chyba bym sie nie zdecyowal na zakup 316/318

wolalbym kupic inna marke ale za to miec szybsze auto (jesli by mnie na bmw nie bylo stac z lepszym silnikiem)

Napisano

> Kumpel szuka e46.

> Znalazł coś takiego

> Tylko nie piszcie, że ma kupić 3.0 samochód ma być dla kogoś z zerową wiedzą o mechanice, do

troche koza :D szczegolnie tyl..

silnik mi sie max nie podoba smile.gif do taczki spoko ale nie do tego auta.. wolal bym cos wiekszego jak i tak ma byc gazowane.. lecz trzeba pamietac ze gazowanie 6cyl. jest drozsze ale moim zdaniem warto doplacic...

do tego sobiscie nie zdecydowal bym sie na e46 bez klimatronika smile.gif bo pokretla to jakas taka bieda... dziwne dla mnie jest to ze np migacze przednie sa jakos super biale (nowe?? ) i tylne lampy rowniez w porownaniu z tymi z klapy srednio kolorystycznie sie zgrywaja...

Ogolnie wyglada dobrze ale wiadomo ze najlepiej widziec na Live...

ps- szkoda ze auto bylo czyszczone wszedzie lacznie z silnikiem smile.gif bo ciezko stwierdzic co nie tak wink.gif

Napisano

> troche koza :D szczegolnie tyl..

> silnik mi sie max nie podoba do taczki spoko ale nie do tego auta.. wolal bym cos wiekszego jak i

> tak ma byc gazowane.. lecz trzeba pamietac ze gazowanie 6cyl. jest drozsze ale moim zdaniem

> warto doplacic...

> do tego sobiscie nie zdecydowal bym sie na e46 bez klimatronika bo pokretla to jakas taka bieda...

> dziwne dla mnie jest to ze np migacze przednie sa jakos super biale (nowe?? ) i tylne lampy

> rowniez w porownaniu z tymi z klapy srednio kolorystycznie sie zgrywaja...

> Ogolnie wyglada dobrze ale wiadomo ze najlepiej widziec na Live...

> ps- szkoda ze auto bylo czyszczone wszedzie lacznie z silnikiem bo ciezko stwierdzic co nie tak

goscie juz tak maja, w ktorej beemce sie da zmieniaja kierunki na biale bo zolte wg nich sa feee

Napisano

> Kumpel szuka e46.

> Znalazł coś takiego

Takie zadam pytanie..... czy zauważyłeś że to auto nie posiada klimatyzacji?? Ja zanabyłem też E 46 jakieś 2 tygodnie temu po baaaardzo długich poszukiwaniach, miałem okazję przejechać się i taką 118KM i wersją z 150KM. Powiem tak pojemność ta sama.... opłaty te same.... spalanie bardzo podobne... a jednak kupiłem diesla 270751858-jezyk.gif ze zdjęć wygląda ładnie, bardzo ładnie. Co do cen części to warto się wybrać na oględziny z komputerem i sprawdzić co tam w pamięci siedzi i skalkulować co gdzie za ile. Ja w swojej wymieniłem tuleje czy tam uchwyty wachacza, łączniki stabilizatora i za kpl tych części dałem 270zł (febi, lemforder).

Napisano

1. lewy przód jaśniejszy od lewego tyłu patrząc na zdjęcie boku. Moze to być tylko kwestia zdjęć ale trzeba sprawdzić, róznica najbardziej widoczna na styku przednich i tylnych drzwi.

2. dałbym sobie spokój z silnikami benzynowymi czterocylindrowymi BMW

3. E46 i E39 bez klimatronika sie nie kupuje.

Po co auto z takim silnikiem tak wyposażone? Tańsze w eksploatacji będzie coś powszechniejszego a pewnie bedzie bardziej ekonomiczne.

Napisano

wyglada ok,razi brak klimatronika,myslalem ze wszystkie e46 maja.Silnik Ok mam taki sam nawet w wersji 105 koni i do normnalnej jazdy starczy.Pali znosnie,okolo 6,7 benzyny w jezdzie 30% miasto i 70% trasa.Ceny czesci do przezycia.

Napisano

> goscie juz tak maja, w ktorej beemce sie da zmieniaja kierunki na biale bo zolte wg nich sa feee

i wsadzaja tani badziew ktory za chwile pelen wody wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> 1. lewy przód jaśniejszy od lewego tyłu patrząc na zdjęcie boku. Moze to być tylko kwestia zdjęć

> ale trzeba sprawdzić, róznica najbardziej widoczna na styku przednich i tylnych drzwi.

> 2. dałbym sobie spokój z silnikami benzynowymi czterocylindrowymi BMW

> 3. E46 i E39 bez klimatronika sie nie kupuje.

> Po co auto z takim silnikiem tak wyposażone? Tańsze w eksploatacji będzie coś powszechniejszego a

> pewnie bedzie bardziej ekonomiczne.

do tego prawy przedni blotnik i tylny lewy na zagieciu kolo kola ma takie ala wgniotki..

Napisano

zagdaj do CZUCZA to u niego za plotem pewnie, niech wpadnie i obejrzy żebyś nie dymal przez caly dzień na darmo.

Napisano

> sory to nie do Ciebie mialo być jakis zakręcony jestem

20.GIF spoko 20.GIF

Napisano

Ciekawe najpierw rocznie robił 30 tys. km potem 20 tys. km a od okresu kiedy się skończyły wpisy robił już tylko 8 tys. km hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Ciekawe najpierw rocznie robił 30 tys. km potem 20 tys. km a od okresu kiedy się skończyły wpisy

> robił już tylko 8 tys. km

Odpowiem tutaj, ale do wszystkich: dzięki za opinie zlosnik.gifok.gif przekazałem, niech potencjalny nabywca myśli wink.gif

Fakt, że chyba nie zwrócił uwagi na brak klimatyzacji.

Napisano

> Odpowiem tutaj, ale do wszystkich: dzięki za opinie przekazałem, niech potencjalny nabywca myśli

> Fakt, że chyba nie zwrócił uwagi na brak klimatyzacji.

Ilość przycisków ewidentnie o tym świadczyła, był obieg zamknięty i grzanie szyby. Nie było mowy nawet o manualnej klimie... Niech poszuka jeszcze. Ja ze swojej strony model polecam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.