Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stacja 2 din - problem z dźwiękiem

Featured Replies

Napisano

Witam

Tata kupił do swojego Aurisa radio takie jak w poniższym linku:

Allegro

Radio to jakiś chińczyk na windows CE.

Sprzęt fajnie dopasowany do deski rozdzielczej, ale jest problem. Odtwarzając z pendriva pliki mp3 ucina tak jakby 2-3 sekundy początku.

Ma wgraną Do niego automapę i tu jest podobnie - jeśli jest ustawione, że podczas nawigacji działa radio, to znowu włączenie komunikatu automapy wyłącza na chwilę radio, ale zanim zacznie odtwarzać komunikat AM to 1 lub 2 sekundy są ucięte i nie słychać całego komunikatu frown.gif

Spotkał się ktoś może z podobnym problemem?

Napisano

> Witam

> Tata kupił do swojego Aurisa radio takie jak w poniższym linku:

> Allegro

> Radio to jakiś chińczyk na windows CE.

> Sprzęt fajnie dopasowany do deski rozdzielczej, ale jest problem. Odtwarzając z pendriva pliki mp3

> ucina tak jakby 2-3 sekundy początku.

> Ma wgraną Do niego automapę i tu jest podobnie - jeśli jest ustawione, że podczas nawigacji działa

> radio, to znowu włączenie komunikatu automapy wyłącza na chwilę radio, ale zanim zacznie

> odtwarzać komunikat AM to 1 lub 2 sekundy są ucięte i nie słychać całego komunikatu

> Spotkał się ktoś może z podobnym problemem?

to dopiero początek problemów - zobaczysz frown.gif

Napisano
  • Autor

> to dopiero początek problemów - zobaczysz

wiesz, to już drugie tego typu radio mojego taty. Tamto sprzedał, bo to lepiej pasuje do deski (tamto było 2Din plus ramka). Jakościowo mu pasuje, namówiłem go tylko, żeby w razie czego zostawił sobie jednak oryginał - będzie miał do czego wrócić.

A jakich problemów się spodziewać?

Napisano

> wiesz, to już drugie tego typu radio mojego taty. Tamto sprzedał, bo to lepiej pasuje do deski

> (tamto było 2Din plus ramka). Jakościowo mu pasuje, namówiłem go tylko, żeby w razie czego

> zostawił sobie jednak oryginał - będzie miał do czego wrócić.

> A jakich problemów się spodziewać?

wszelakich od pierdół utrudniając życie do żywego ognia (ostatnio DYMIŁO mi się z tego typu urządzenia 1minute po zainstalowaniu w aucie - mina właściciela nie do opisania wink.gif

Napisano
  • Autor

> wszelakich od pierdół utrudniając życie do żywego ognia (ostatnio DYMIŁO mi się z tego typu

> urządzenia 1minute po zainstalowaniu w aucie - mina właściciela nie do opisania

Oki, to na moim tacie wrażenia nie zrobi, dopóki się nie stanie. A czy można coś zrobić z przycinaniem początków? Poza sprzedaniem radia?

Napisano

> Oki, to na moim tacie wrażenia nie zrobi, dopóki się nie stanie. A czy można coś zrobić z

> przycinaniem początków? Poza sprzedaniem radia?

reklamacja ew zmiana softu/update

Napisano

> Witam

> Tata kupił do swojego Aurisa radio takie jak w poniższym linku:

> Allegro

> Radio to jakiś chińczyk na windows CE.

> Sprzęt fajnie dopasowany do deski rozdzielczej, ale jest problem. Odtwarzając z pendriva pliki mp3

> ucina tak jakby 2-3 sekundy początku.

> Ma wgraną Do niego automapę i tu jest podobnie - jeśli jest ustawione, że podczas nawigacji działa

> radio, to znowu włączenie komunikatu automapy wyłącza na chwilę radio, ale zanim zacznie

> odtwarzać komunikat AM to 1 lub 2 sekundy są ucięte i nie słychać całego komunikatu

> Spotkał się ktoś może z podobnym problemem?

tak oraz z wieloma innymi przypadkami, to sa chińskie imitacje stacji 2din, nie beda działac i tyle, szkoda Waszy pieniadzy smirk.gif

Napisano
  • Autor

> reklamacja ew zmiana softu/update

A że tak jeszcze zapytam - masz pomysł, skąd do tego aktualizacje ściągać?

Napisano

> A że tak jeszcze zapytam - masz pomysł, skąd do tego aktualizacje ściągać?

zajmuję się tylko markowymi urządzeniami, które mają PEŁNE wsparcie od strony producenta a w tym wypadku ?? nie mam pojęcia - ale życze szczęscia bo wiem, że nie jest z nimi łatwo wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.