Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sciagacz sprezyn

Featured Replies

Napisano

Tylko prawdopodobnie będzie musiał zaopatrzyć się w dodatkowy klucz do kręcenia.Nie wiedzieć po co tak zrobili,ale w moich ściągaczach kręci się kluczem 20.

Napisano

> Tylko prawdopodobnie będzie musiał zaopatrzyć się w dodatkowy klucz do kręcenia.Nie wiedzieć po co

> tak zrobili,ale w moich ściągaczach kręci się kluczem 20.

Racja. Na jakiś większy klucz to jest i bez pneumata trzeba się nieźle nakręcić aby ścisnąć sprężyny.

Napisano

kupowales na allegro czy gdzies u siebie w sklepie?

sorry za off top.

Napisano

> kupowales na allegro czy gdzies u siebie w sklepie?

> sorry za off top.

powiem Ci że już nie pamiętam bo dawno to było

mam takie

Napisano

dzięki waytogo.gif

Zelot - zwróć uwagę, że jest kilka rozmiarów - Ty podałeś 20cm, a są jeszcze 25/26/26.5 i potem 36cm zakresu pracy wink.gif

Napisano

> Czy moze takie? http://allegro.pl/yt-2544-sciagacze-do-sprezyn-82x370-mm-okazja-i1704936360.html

> Chce te drozsze zeby dluzej wytrzymaly i nie chce oberwac sprezyna jak taki tani peknie Zreszta

> yato tez nie jest jakas super firma.

powiem tak

ja mam te tanie od kilku lat robiłem nimi już sporo razy i sporo razy były w użytku osób 3

wg mnie to że kupisz dużo droższą rzecz to nie znaczy że wytrzyma Ci to znacznie dłużej

jak będziesz używał tego z głową to nie zniszczysz nawet i tych tańszych

ale to tylko moje zdanie a Ty i tak kupisz co będziesz uważał

Napisano

mam podobne do tych co pokazałeś tylko samoróbki robione przez zaprzyjaźnionego kowala.

Napisano

Stary, sprężyną nie dostaniesz... na dobrą sprawę jak masz trochę pary w łapach to dasz radę samemu smile.gif

kupuj te tańsze... ok.gif a resztę złota przeznacz na zakup części eksploatacyjnych do sejka smile.gif

ja mam jeszcze tańsze niż przedstwione przez kolegów, bo dałem za nie chyba z 20 zeta i robię nimi od seja kończąć na vagach... jak nieumiejętnie się ściągacz założy to różnica ceny już nie gra roli....

Napisano

> Stary, sprężyną nie dostaniesz... na dobrą sprawę jak masz trochę pary w łapach to dasz radę samemu

> kupuj te tańsze... a resztę złota przeznacz na zakup części eksploatacyjnych do sejka

> ja mam jeszcze tańsze niż przedstwione przez kolegów, bo dałem za nie chyba z 20 zeta i robię nimi

> od seja kończąć na vagach... jak nieumiejętnie się ściągacz założy to różnica ceny już nie gra

> roli....

to co piszesz jest prawdą, nie zawsze cena idzie z jakością w parze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.