Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Końcówka drążka?

Featured Replies

Napisano

Następujący objaw - dodaję gazu - kierownica odbija w prawo. Odejmuję: odbija w lewo. Auto nie zmienia mocno toru jazdy, ale widać ruch kierownicy i mocno go czuć. Końcówka drążka?

W focie widzę Lemfordera w dobrej całkiem cenie. Warto brać czy ryzykować coś tańszego?

Napisano

Obejrzyj top gear test nowego focusa turbo , tez tak idzie w bok 270751858-jezyk.gif

Napisano

A ja obstawiam wahacz, nie drążek.

Wyrwana tuleja.....

Napisano

swieca.gif tak to można zgadywać ... trzeba się przeprosić i wejść pod samochód by zlokalizować przyczynę.

Tomtom pewnie ma rację ale głowy pewnie nie da sobie uciąć hmm.gif

Napisano

> tak to można zgadywać ... trzeba się przeprosić i wejść pod samochód by zlokalizować przyczynę.

> Tomtom pewnie ma rację ale głowy pewnie nie da sobie uciąć

jedną mam, jeszcze się może przydać zlosnik2.gif

U mnie tak zagościły nowe wahacze, ja mu w gaz on do Kaczyńskiego, noga z gazu - on do Napieralskiego.

Przy odrobinie wprawy można było łuki brać dodając lub ujmując gazu 270635636-JUMP2.gif

SKP odwiedzić przed zakupem koniecznie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> tak to można zgadywać ... trzeba się przeprosić i wejść pod samochód by zlokalizować przyczynę.

Ho ho kupiłem Stilo w poszukiwaniu failurów a nie rozbitych wahaczy grinser006.gif

żarty sobie robie. Trzeba się będzie wybrać na SKP istotnie uzbrojony w nominał umożliwiający zakup piwa

Chociaż failur też czeka w kolejce - Oil Level Sensor Failure. Z reguły działa, chociaż istnieją wyjątki. Domyślam się że dostęp też od dołu zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Odkopuje temat...

Dzisiejszy post sponsoruje:

> Wyrwana tuleja.....

Tylna wahacza prawego. Przeszukiwałem archeo, i problem ten jest poruszony skromniej niż sworzeń wahacza. Tak wiec, czy istotnie zyskowne jest wymienienie samej tulei tylnej? W ASO przyznali się iż posiadają takowe, nawet nie spod lady zlosnik.gif

Nieoriginali ricambi, jeszcze mniej nieoriginali ricambi - generalnie włoszczyzna, nie turek bądź chińczyk

I kolejne pytanie: jakiej robocizny oczekiwać przy wymianie wahacza (koszt)?

Napisano

> Odkopuje temat...

> Dzisiejszy post sponsoruje:

> Tylna wahacza prawego. Przeszukiwałem archeo, i problem ten jest poruszony skromniej niż sworzeń

> wahacza. Tak wiec, czy istotnie zyskowne jest wymienienie samej tulei tylnej?

decyzję należy podjąć w oparciu o stan sworznia i drugiego "pionowego" punktu podparcia wahacza....

Jeśli reszta ok to warto, jeśli to przedłużenie żywota o 2-3 miesiące szkoda czasu i kasy.

Aktualnie można próbować założyć blaszany wahacz z brawo z wymiennym sworzniem ( może się inwestycja przydać za jakiś czas biglaugh.gif)

> I kolejne pytanie: jakiej robocizny oczekiwać przy wymianie wahacza (koszt)?

musowo geometria..

Napisano
  • Autor

> musowo geometria..

Istnieje szansa iż może ulec rozkalibrowaniu? Taki rozrzut przy produkcji wahaczy czy inne przyczyny?

Napisano

> Istnieje szansa iż może ulec rozkalibrowaniu? Taki rozrzut przy produkcji wahaczy czy inne

> przyczyny?

Jak zawiecha do roboty (COKOLWIEK) - geometria nie ma sensu frown.gif

Napisano

> Istnieje szansa iż może ulec rozkalibrowaniu? Taki rozrzut przy produkcji wahaczy czy inne

> przyczyny?

Taka sama jak to, że wszytko zostanie jak było.... dyskusja wielokrotna nie przynosząca jednoznacznej odpowiedzi.

Ja jestem z frakcji rozpinałeś zawieszenie- jedziesz na geometrie ( jak będzie ok wtopiłeś 50-100, jak nie zaoszczędziłeś na nowe gumy)

Napisano
  • Autor

> Jak zawiecha do roboty (COKOLWIEK) - geometria nie ma sensu

To znaczy robić geometrię po wymianie wahacza czy też nie robić - bo jestem skołowany niczym koło od motorynki zlosnik2.gif

Napisano

> To znaczy robić geometrię po wymianie wahacza czy też nie robić - bo jestem skołowany niczym koło

> od motorynki

po tak, nigdy przed.

Napisano

> To znaczy robić geometrię po wymianie wahacza czy też nie robić - bo jestem skołowany niczym koło

> od motorynki

Jak wyżej, było nie raz....

są dwa uda, albo się uda albo się nie uda

Każdy będzie swojej racji dowodził, ja się już poddałem.

Ja uważam że kontrola po robocie nie zaszkodzi.... jak mówiłem jak będzie ok to nie zapłacisz więcej jak 50-100..... opon za te pieniądze nie kupisz.

Oczywiście masz szanse, może nawet duże...że niepotrzebna geometria była...

Twój wybór

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.