Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawno nie bylo - jaki olej?

Featured Replies

Napisano

Siemanko, przymierzam sie do wymiany filtra i oleju. Poleci ktos jakis dobry olej? Aktualnie auto stoi zlosnik.gif na mineralnym 15w40 z orlen'u :-P I przy okazji jaki filtr.

Auto na obecnym silniku powinno miec okolo 110kkm przelotu, jezdzi glownie na gazie.

Napisano

> Siemanko, przymierzam sie do wymiany filtra i oleju. Poleci ktos jakis dobry olej? Aktualnie auto

> stoi na mineralnym 15w40 z orlen'u :-P I przy okazji jaki filtr.

> Auto na obecnym silniku powinno miec okolo 110kkm przelotu, jezdzi glownie na gazie.

najtańszy ok.gif

Napisano

> najtańszy

Z Biedronki grinser006.gif

Napisano

ja u siebie zalałem mobila 15W40 a filterek filtron bo tani :D i taki mi dali 270751858-jezyk.gif

Napisano

> z Lidla może być

OT - znajomy zalewał często gęsto najtańszy jadalny do swojej Cytryny - diesla - ale jako paliwo zlosnik.gif

Swego czasu jak byłem szczylem i miałem motorower - Rometa Kadeta - to też zapodowałem zamiast mixolu, czy lux 10 - do mieszanki - zapachy spalin były nie do opisania, zwłaszcza jesli zamiast benki lało sie rozpuszczalnik do baku hehe.gifhehe.gifhehe.gif - to były piękne czasy grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> z Lidla może być

Az musiałem sprawdzić czy pytam na właściwym kąciku. Proszę o taką bardziej poważna odpowiedź :-P

Napisano

ja od jakiegoś czasu jeżdżę na Gulfie waytogo.gif

Napisano

> Az musiałem sprawdzić czy pytam na właściwym kąciku. Proszę o taką bardziej poważna odpowiedź :-P

a półka cenowa?

selenie sobie wlej zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a półka cenowa?

> selenie sobie wlej

Między 50, a 80 na silnik. Selenia się łapie - 50 za 4l, tylko czy warto?

Napisano

Filtr z sędziszowa zdecydowanie, a olej najtańszy. Każdy będzie spełniał normy. Bierz najtańszy.

Napisano

Ja poleciałem ambitnie - najtańszy półsyntetyk 10w40 do 1.4 i.e. troszkę zaczął się pocić z uszczelki miski olejowej i kapy zaworów, ale nie dymi. Śmigam bardzo ostro (superoesy) już prawie rok na tym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.