Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wróżenie ze zdjęć?

Featured Replies

Napisano

> http://otomoto.pl/audi-a4-po-lifcie-nwy-model-C19842169.html

Wyglada bardzo porzadnie ok.gif tylko przebieg malo w realu. Diesel w NL nie robi 15 tkm tylko 30 - 40. Inaczyj po co kupic ?

Wiem ze do Holandii daleko ale taki woz z porzadnego komisu (nie Turek ani Maroko) kupisz za 1500 euro i to z oil-service. Z oglaszenia za 700-800.

Ale zobaczysz orginalny przebieg i auto bez polerki waytogo.gif

Napisano

w zasadzie wszystko wyglada super waytogo.gif i albo mi sie wydaje albo nie - ale prawy blotnik z przodu jakby nierowno zlozony - porownaj z druga strona tam jest idealna linia prosta hmm.gif

Napisano

wygląda ładnie ale bardzo bardzo bym podchodził nieufnie do samochodów bez książki serwisowej... upewnij się

że przebieg prawdziwy...

Napisano

> liczniki jakieś dziwne ...

Po lifcie byly liczniki z fis-em a ten ma jeszcze starego typu.

Lampy poliftowe a licznik przedliftowy niewiem.gif

Napisano

> Po lifcie byly liczniki z fis-em a ten ma jeszcze starego typu.

> Lampy poliftowe a licznik przedliftowy

nie tyle z fisem, bo ja mam bez, ale po środku jakies dziwne miejsca na kontrolki są, taka kratka niewiem.gif

Napisano

> nie tyle z fisem, bo ja mam bez...

Jezdzilem rocznikiem 2000 z fis-em stad zauwazenie.

Moze w tych kratkach tez sa kontrolki niewiem.gif

Tak czy owak przebieg auta jakos za niski wyglada jak napisalem, ja przez osiem lat najechalem 330 tkm no disel do jazdy sluzy biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

bylem i w ciągu 2 min wsiadłem i wróciłem, ulep i tyle

zderzak malowany bardzo zle spaskowany, błotnik strona pasażer ulepiony a nie umalowany źle spasowany, i nawet nadkola zapylone, z tyłu tarcz nie ma, ruda w odpryskach wpierdziela maskę, i tyle na krótko zauważyłem dalej mi się nie chciało oglądać aaa jeszcze i drzwi pasażera z przodu jakieś liźnięte bo listwa dolna ma pourywane uchwyty i sobie wisiała,

za te pieniądze spodziewałem się czegoś przynajmniej odpicowanego a nie odwalonego na sztukę

Napisano

> bylem i w ciągu 2 min wsiadłem i wróciłem, ulep i tyle

> zderzak malowany bardzo zle spaskowany, błotnik strona pasażer ulepiony a nie umalowany źle

> spasowany, i nawet nadkola zapylone, z tyłu tarcz nie ma, ruda w odpryskach wpierdziela maskę,

> i tyle na krótko zauważyłem dalej mi się nie chciało oglądać aaa jeszcze i drzwi pasażera z

> przodu jakieś liźnięte bo listwa dolna ma pourywane uchwyty i sobie wisiała,

> za te pieniądze spodziewałem się czegoś przynajmniej odpicowanego a nie odwalonego na sztukę

może na forum a4 zajrzyj, tam czasem ktos sprzedaje coś, tylko że tam wiekszość kocha sie w avantach grinser006.gif

Napisano
  • Autor

nawet ktoś tu zagląda bo ogłoszenie znikło a auto nadal stoi nie sprzedane

dla potomnych uważać na tego ulepa jak to w ogłoszeniu pisano

WAUZZZ8DZXA308810

Napisano

> Widzisz, bo są np dziesięcioletnie passaty za 20k a są też takie za 25k

Oczywiście że tak. Kolega szukał a3 8L poliftowej koniecznie. Oglądaliśmy kilka sztuk i okazały się niezłymi szrotami. W końcu jego kolega który mieszka w niemcowni odkupił od swojego sąsiada a3 ale przedliftową. Auto kosztowało prawie tyle co polifty w polsce. Gość na wszystko miał papier. Bez kitu takiej teczki z dokumentacją do auta jeszcze nigdy nie widziałem. Przebieg 184 tys. A w środku samochodzik jak nowy. Da się kupić fajne auto ale trzeba za nie zapłacić wink.gif

Napisano

> A w środku samochodzik jak nowy. Da się kupić fajne auto ale trzeba za nie zapłacić

to od zawsze było wiadomo, że za naprawdę dobry stan musisz zapłacić więcej i w 'super okazje z zachodu' to chyba już coraz mnie osób wierzy

Napisano

> Widzisz, bo są np dziesięcioletnie passaty za 20k a są też takie za 25k

ok.gif

Jak ktoś szuka auta na kilka lat spokojnej jazdy to warto dopłacić.

Napisano

> w zasadzie wszystko wyglada super i albo mi sie wydaje albo nie - ale prawy blotnik z przodu

> jakby nierowno zlozony - porownaj z druga strona tam jest idealna linia prosta

dokładnie tak jak mówisz jest nie równo smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.