Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2003 Lancer z USA

Featured Replies

Napisano

Witam.Bede wlascicielem takiego samochodu i mam pytanie.Ten model chyba nie byl dostepny w europie (nie jestem pewien) i nie moge nigdzie znalesc przednich europejskich lamp aby przerobic.Amerykanskie lampy nie przejda na przegladzie.Nie mam samochodu jeszcze ale juz chcialbym miec wszystko przygotowane.

model 2003 z USA

800px-2002-2003_Mitsubishi_Lancer.jpg

Napisano
  • Autor

auto za darmo wiec nie ma co wybrzydzac

czekam na pomoc do mojego pytania

Napisano

> auto za darmo wiec nie ma co wybrzydzac

Też bym nie wziął...

Szukaj lamp w Rosji - sprzedawali to paskudztwo podobno pod nazwą Lancer Classic. Podobno także niewielkie ilości były sprzedawane na Ukrainie pod nazwą "Soueast Lioncel II".

Napisano

> nikt ci nie karze brac,nie o tym jest temat

no więc ja też OT tongue.gif ale powiem ,że moja teściowa ma takie jeździdło od 2003 i jak dotąd NIC nie padło, wymienia tylko części eksploatacyjne devil.gif

HanYs

Napisano
  • Autor

a czy EVO z tegosamego rocznika 2003 ma takie same lampy?

Napisano

> przerobic.Amerykanskie lampy nie przejda na przegladzie.Nie mam samochodu jeszcze ale juz

symetrycznie świecące nie przejdą?

poszukaj w Google albo na Allegro firmy, która przerabia hamerykańskie reflektory - może to Ci pomoże i rozwiąże problem

Napisano

> Amerykanskie lampy nie przejda na przegladzie.

moj forek US (lampy symetryczne ustawione mozliwie najbardziej podobnie do EU) bez problemu (100% legalnie) przechodzi przeglad

Napisano

> Amerykanskie lampy nie przejda na przegladzie.

spoko, spoko... nie przejdą czerwone kierunki, brak tylnego światła przeciwmgłowego i pomarańczowe światła pozycyjne. do świateł symetrycznych nikt mi się nie przyczepia i auto przechodzi co roku przegląd bez problemu. nie wiem po co to całe halo w związku z tymi światłami - zdaje się, że w Niemczech można zarejestrować auto z takimi światłami bez problemu, bez straszenia przeróbkami...

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Tył chyba tez?

lancer a evo to nie impreza a sti

tak jak w imprezie jest to dokładnie ta sama karoseria, tak lancer z lancerem evo jedyne co mają wspólnego to 'lancer' w nazwie

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Moj kontener z samochodami bedzie jutro w gdyni i nadal nie moge znalesc lamp przednich.Kierunki sa pomaranczowe.Tylny przeciwmgielny wstawie w jeden wsteczny.

Napisano

> Moj kontener z samochodami bedzie jutro w gdyni i nadal nie moge znalesc lamp przednich.Kierunki sa

> pomaranczowe.Tylny przeciwmgielny wstawie w jeden wsteczny.

szukaj firmy która ci to przerobi

HanYs

Napisano

> Moj kontener z samochodami bedzie jutro w gdyni i nadal nie moge znalesc lamp przednich.Kierunki sa

> pomaranczowe.Tylny przeciwmgielny wstawie w jeden wsteczny.

czemu sie upierasz na zmiane swiatel?

patrz moj post wyzej

Napisano
  • Autor

> czemu sie upierasz na zmiane swiatel?

> patrz moj post wyzej

czytalem jednak wszystko zalezy od diagnosty

Napisano
  • Autor

> spoko, spoko... nie przejdą czerwone kierunki, brak tylnego światła przeciwmgłowego i pomarańczowe

> światła pozycyjne. do świateł symetrycznych nikt mi się nie przyczepia i auto przechodzi co

> roku przegląd bez problemu. nie wiem po co to całe halo w związku z tymi światłami - zdaje

> się, że w Niemczech można zarejestrować auto z takimi światłami bez problemu, bez straszenia

> przeróbkami...

ale nie ma takiego przepisu ktory zezwala

wszystko zalezy od diagnosty

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.