Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gumy do Subaru..215/55R17 94V propozycji szukam....

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie... fabryczne yokohamy trudniej znaleźć niż Yeti na szlaku..

Outback po fachowej obsłudze warsztatowej i 3 łożyskach z przodu domaga się nowego ogumienia.

Czy koledzy "siedzący" w temacie mają lepszą propozycje na ogumienie w miejsce fabrycznej G900 z Yokohamy?

Nawet nie mówię już taniej, ale lepiej dostępna + warta swojej ceny.

Napisano

> Jak w temacie... fabryczne yokohamy trudniej znaleźć niż Yeti na szlaku..

> Outback po fachowej obsłudze warsztatowej i 3 łożyskach z przodu domaga się nowego ogumienia.

> Czy koledzy "siedzący" w temacie mają lepszą propozycje na ogumienie w miejsce fabrycznej G900 z

> Yokohamy?

> Nawet nie mówię już taniej, ale lepiej dostępna + warta swojej ceny.

na oponytanio.pl są dostępne te yokohamy.

sklep tez sprawdzony ok.gif

Napisano
  • Autor

> na oponytanio.pl są dostępne te yokohamy.

> sklep tez sprawdzony

Wszędzie są dostępne- dopóki nie zadzwonisz z pytaniem kiedy wysyłka...... yyyyy sprawdzimy i damy znać - kończy się rozmowa.

Skończyło się na BOMA w Katowicach za 665 brutto, co wygląda nie najgorzej do cen z "netu"

Napisano

> Wszędzie są dostępne- dopóki nie zadzwonisz z pytaniem kiedy wysyłka...... yyyyy sprawdzimy i damy

> znać - kończy się rozmowa.

> Skończyło się na BOMA w Katowicach za 665 brutto, co wygląda nie najgorzej do cen z "netu"

ja do nich nigdy nie dzwoniłem, tylko zamawiałem i za kilka dni miałem u siebie. nawet będąc we francji zamawiałem u nich opony z dostawą do fr tylko na ich francuskiej stronie i było ok.

Napisano

Czasami mozna upolowac uzywki, z racji tego, iz opony te nie maja najlepszej opinii szczegolnie u posiadaczy uturbionych aut z gwiazdkami. Dlatego mozna ja kupic jako uzywane z minimalnym przebiegiem.

Nowe tez gdzies widzialem w sklepach w necie. Jezeli nie Yokohamy (dla mnie jedyna ich zaleta jest cena) to jest cala masa innych opon jak np polecane P7-ki

> Outback po fachowej obsłudze warsztatowej i 3 łożyskach z przodu domaga się nowego ogumienia.

3 lozyskach icon_eek.gif ile kkm ma te auto?

> Czy koledzy "siedzący" w temacie mają lepszą propozycje na ogumienie w miejsce fabrycznej G900 z

> Yokohamy?

Praktycznie kazde poza oponami z ChrL

Napisano
  • Autor

> Czasami mozna upolowac uzywki, z racji tego, iz opony te nie maja najlepszej opinii szczegolnie u

> posiadaczy uturbionych aut z gwiazdkami. Dlatego mozna ja kupic jako uzywane z minimalnym

> przebiegiem.

Ważny był czas, auto w piątek rusza w świat....

> Nowe tez gdzies widzialem w sklepach w necie. Jezeli nie Yokohamy (dla mnie jedyna ich zaleta jest

> cena) to jest cala masa innych opon jak np polecane P7-ki

> 3 lozyskach ile kkm ma te auto?

Jutro napiszę dokładnie. Na dziś wiem, że była wada fabryczna i pierwsze wymienili w MMcars czy jakoś tak w Katowicach ( omijać szerokim łukiem ) przy 2tysiącach...przy okazji coś z zawieszeniem robili. Drugie oni wymieniali po tym jak pierwsze zrypali przy montażu, o geometrii i nowych oponach już nic nie powiem.

Generalnie auto zmieniło serwis i 3 łozysko daje rade, choć zawieszenie znowu do poprawki.

> Praktycznie kazde poza oponami z ChrL

ps

Jak tak patrzę ile znajomy dał za to auto ( nowe-salon pl) i ile nerwów stracił i ile już dołożył.....to pozostaje mieć nadzieję, że miał pecha.....

no chyba, że te "dieselboxery" takie "bylejakie" są

Napisano

> Ważny był czas, auto w piątek rusza w świat....

> Jutro napiszę dokładnie. Na dziś wiem, że była wada fabryczna i pierwsze wymienili w MMcars czy

> jakoś tak w Katowicach ( omijać szerokim łukiem ) przy 2tysiącach...przy okazji coś z

> zawieszeniem robili. Drugie oni wymieniali po tym jak pierwsze zrypali przy montażu, o

> geometrii i nowych oponach już nic nie powiem.

> Generalnie auto zmieniło serwis i 3 łozysko daje rade, choć zawieszenie znowu do poprawki.

ok, jasne, dobry serwis to podstawa cool.gif

> ps

> Jak tak patrzę ile znajomy dał za to auto ( nowe-salon pl) i ile nerwów stracił i ile już

> dołożył.....to pozostaje mieć nadzieję, że miał pecha.....

> no chyba, że te "dieselboxery" takie "bylejakie" są

pewnie przez sprzeglo biglaugh.gif ..

Napisano
  • Autor

> pewnie przez sprzeglo ..

Dziwnie to jeździ.... nie mówię źle, ale zupełnie inaczej niż mój traktorek.....

(Porównuję tylko miasto i kawałek autostrady i to suchym latem )

Napisano

> Dziwnie to jeździ.... nie mówię źle, ale zupełnie inaczej niż mój traktorek.....

> (Porównuję tylko miasto i kawałek autostrady i to suchym latem )

Wiesz, dla mnie dziwnie sie wszystkimi dieslami jezdzi grinser006.gif.

Sprzeglo kwestia przyzwyczajenia, w kazdym aucie jest ciut inne, w przypadku boxera diesla wymaga to troche wprawy, aby nauczyc sie tym ruszac.

Napisano

> Yokohamy?

> Nawet nie mówię już taniej, ale lepiej dostępna + warta swojej ceny.

polecam pirelli str scorpion

mialem takie w poprzednim forestrze i byly rewelacyjne jako opona uniwersalna - cicha na suchym asfalcie, dobra przyczepnosc po mokrym, a nawet w lekkim terenie nie zaklejala sie szybko

jak tylko obecne yokohamy skoncza swoj zywot to kupuje ww.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.