Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co mi sie popsulo?

Featured Replies

Napisano

Siema

Mam taki o to problem. Powiedzmy, ze na wylaczonym silniku wrzuce 1 i popchne samochod do przodu. Po chwili slysze metaliczny dzwiek (stukniecie) i oczywiscie opor. Cofne kawalek i znowu wystepuje ten metaliczny dzwiek. Podczas jazdy to bardzo dobrze slychac np jak pojade na 1 do 2krpm i gwaltownie puszcze pedal przyspieszenia. Co mi sie w skrzyni posypalo? panic.gifniewiem.gif

Napisano

> pedal przyspieszenia. Co mi sie w skrzyni posypalo?

na początek bym sprawdził jak się ma tylna łapa od skrzyni oraz czy przy tych "ruchach" nic Ci na przykład wydech nie uderza o kaste lub stabilizator waytogo.gif

Napisano

> Siema

> Mam taki o to problem. Powiedzmy, ze na wylaczonym silniku wrzuce 1 i popchne samochod do przodu.

> Po chwili slysze metaliczny dzwiek (stukniecie) i oczywiscie opor. Cofne kawalek i znowu

> wystepuje ten metaliczny dzwiek. Podczas jazdy to bardzo dobrze slychac np jak pojade na 1 do

> 2krpm i gwaltownie puszcze pedal przyspieszenia. Co mi sie w skrzyni posypalo?

łapa skrzyni od strony tunelu do wymiany

Napisano
  • Autor

> łapa skrzyni od strony tunelu do wymiany

Nowa. Nalot 1kkm frown.gif

Napisano

> Siema

> Mam taki o to problem. Powiedzmy, ze na wylaczonym silniku wrzuce 1 i popchne samochod do przodu.

> Po chwili slysze metaliczny dzwiek (stukniecie) i oczywiscie opor. Cofne kawalek i znowu

> wystepuje ten metaliczny dzwiek. Podczas jazdy to bardzo dobrze slychac np jak pojade na 1 do

> 2krpm i gwaltownie puszcze pedal przyspieszenia. Co mi sie w skrzyni posypalo?

Luz polosi w ukladzie roznicowym. Podnies samochod do gory, zlap za obie polosie, jedna krec w prawo, druga w lewo zobacz jaki jest luz. Jesli bedziesz mial stukniecie to bedziesz wiedzial, ze to to. Co ciekawe luz ten nie podlega regulacji.

Napisano
  • Autor

> Luz polosi w ukladzie roznicowym. Podnies samochod do gory, zlap za obie polosie, jedna krec w

> prawo, druga w lewo zobacz jaki jest luz. Jesli bedziesz mial stukniecie to bedziesz

> wiedzial, ze to to. Co ciekawe luz ten nie podlega regulacji.

O wlasnie o to mi chodzi. Co mam wymienic zeby bylo jak wczesniej?

Napisano

> O wlasnie o to mi chodzi. Co mam wymienic zeby bylo jak wczesniej?

Skrzynie grinser006.gif A mniej bolesnie dyfer. Jeszcze mniej bolesnie trzeba zmierzyc jaki jest luz miedzy koszem a kazdym z satelitow dyfra i dolozyc podkladki miedzy kosz a satelity. Upierdliwa robota, ale do zrobienia. Mi sie w malcu nie chce, wiec co jakis czas stuka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.