Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obroty szaleja

Featured Replies

Napisano

Help frown.gif

kłopoty zaczeły sie 2 tygodnie temu, przejechałem jakies 60 km, czułem ze cos słaby jest, zatrzymałem sie, postój poł godziny jakies, odpalam a ten ma 4 tyś obrotów ! , gasiłem i odpalałem kilka razy to zaczał falowac z 2.5 na 4 tys. ale spoko odstawiłem do cienia, po godzinie wszystko wróciło do normy. Czysciłem krokowca, do przepustnicy psikałem cuda do czyszczenia smile.gif i jakos jezdził, od wczoraj znów ma zawias, po odpaleniu ma jakies 0.5 tys, przerzuce na gaz to tak samo. w jezdzie obroty mu juz nie spadaja ale za to ma jakies 1100 -1200 cały czas na wolnych. sam juz nie wiem co z tym zrobic.

Napisano

> Help

> kłopoty zaczeły sie 2 tygodnie temu, przejechałem jakies 60 km, czułem ze cos słaby jest,

> zatrzymałem sie, postój poł godziny jakies, odpalam a ten ma 4 tyś obrotów ! , gasiłem i

> odpalałem kilka razy to zaczał falowac z 2.5 na 4 tys. ale spoko odstawiłem do cienia, po

> godzinie wszystko wróciło do normy. Czysciłem krokowca, do przepustnicy psikałem cuda do

> czyszczenia i jakos jezdził, od wczoraj znów ma zawias, po odpaleniu ma jakies 0.5 tys,

> przerzuce na gaz to tak samo. w jezdzie obroty mu juz nie spadaja ale za to ma jakies 1100

> -1200 cały czas na wolnych. sam juz nie wiem co z tym zrobic.

Poruszaj wiązką przewodów od tps i krokowca albo od razu podepnij pod komputer i podaj oba parametry...

Napisano
  • Autor

> Poruszaj wiązką przewodów od tps i krokowca albo od razu podepnij pod komputer i podaj oba

> parametry...

Nie mam mozliwosci wpiecia sie pod kompa niestety.

Odłączyłem właśnie akumulator, wczesniej wpsikałem znów cudowny płyn do przepustnicy, jeszcze raz wyczysciłem krokowca, wiązkami tez ruszałem. Obroty ma na 1 tys(wg obrotomierza) ale te falowania i zawiasy wychodzą po przejechaniu kilku km. Jutro wiec wyjdzie czy pomogło. A mam małą trase do pokonania jutro w nocy (200km)

Napisano

A mam

> małą trase do pokonania jutro w nocy (200km)

Ty nigdzie nim nie jezdzij rotfl.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A mam

> Ty nigdzie nim nie jezdzij

oj tam oj tam 270751858-jezyk.gif jezdzi cały czas, ale z humorami - jak to fiat :D

Napisano

> oj tam oj tam jezdzi cały czas, ale z humorami - jak to fiat :D

Mi ostatnio w trasce po ok 400km (brakło 80km do domu) porozrywało przewody od chłodnicy confused.gif i trza było robic druciarnie do domu hehe.gif ale dał rade bydlakwaytogo.gif

Napisano
  • Autor

Co pomogło? nie wiem.

Czysciłem jeszcze raz przepustnice, krokowca, odłaczałem tpsa, krokowca i aku. Obroty wróciły smile.gif:)

Dzieki smile.gif

aaaa jakiegos wigoru dostał, aż miło smile.gif mogło mu sie cos poprzestawiać od tego że wiecznie po miescie jezdził ?

po odłaczaniu aku i czyszczeniu przepływki poprostu super. Moc wróciła smile.gif

Napisano

> Help

> kłopoty zaczeły sie 2 tygodnie temu, przejechałem jakies 60 km, czułem ze cos słaby jest,

> zatrzymałem sie, postój poł godziny jakies, odpalam a ten ma 4 tyś obrotów ! , gasiłem i

> odpalałem kilka razy to zaczał falowac z 2.5 na 4 tys. ale spoko odstawiłem do cienia, po

> godzinie wszystko wróciło do normy. Czysciłem krokowca, do przepustnicy psikałem cuda do

> czyszczenia i jakos jezdził, od wczoraj znów ma zawias, po odpaleniu ma jakies 0.5 tys,

> przerzuce na gaz to tak samo. w jezdzie obroty mu juz nie spadaja ale za to ma jakies 1100

> -1200 cały czas na wolnych. sam juz nie wiem co z tym zrobić.

Podobną sytuację dzisiaj w bravolocie swoim zaobserwowałem, lecz z tą małą różnicą,że ja jechałem prawie 100m na wstecznym, po czym od 1 do 3jki zbierała się tak jakbym ciągnął za sobą przyczepkę przekraczającą masę własną bravy... crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.