Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głupie pytanie, ale...

Featured Replies

Napisano

...do kiedy przeprowadzane są kursy na prawo jazdy kat. A?

Planowałem zrobić sobie kurs na wiosnę, jednak plany mi troszkę zostały pokrzyżowane i prawko musiało zejść na dalszy...plan zlosnik.gif

natomiast wraca do mnie jak bumerang i postanowiłem, że zaraz po swoim ślubie (za miesiąc) chciałbym się wziąć za robienie prawka.

pytanie tylko, czy to już nie za późno? ślub mam 17 września, później tydzień podróży poślubnej no i zostaje mi końcówka września. Czy da się zrobić tak, żeby zdążyć jeszcze w tym roku??

Napisano

> pytanie tylko, czy to już nie za późno? ślub mam 17 września, później tydzień podróży poślubnej no

> i zostaje mi końcówka września. Czy da się zrobić tak, żeby zdążyć jeszcze w tym roku??

W Lublinie jazdy i egzaminy sa do końca października,

ale 2 lata temu jak spadl sniego w polowie to zakończyli wszystko wlasnie 15 października.....

IMO zdążysz w tym roku wylącznie zrobić teorię...

Napisano

Kurs mozesz zrobic, a egzaniny mozesz zdac w przyszlym roku, zreszta wszystko od aury zalezy.

wink.gif

Napisano

Ja zacząłem robić prawko w styczniu, Teoria się skończyła orawie jak śnieg stopniał i można było zacząć jazdy. Na jazdach jest trochę zimno ale kończy się je prawie jak się zaczynają egzaminy. Jesteśmy na egzaminie na jednym z pierwszych terminów. W razie niepowodzenia mamy cały sezon na zdawanie. Myślę że to najlepsza opcja.

Napisano

Wątpię aby wystarczyło Ci czasu.

Zadzwoń do WORDu i zapytaj na kiedy planują ostatnie egzaminy, w zeszłym roku mieli taką informację wywieszoną w ośrodku.

Napisano

W zasadzie wszystko zależy od pogody jaka będzie w październiku oraz twojego wolnego czasu. Teoria tydzień (mógłbyś zrobić wcześniej). Praktyka na początku maks 2h dziennie (po kilku jazdach 3h). No i poczekać na egzamin. Jeżeli nie spadną jakieś wczesne śniegi to może zdążysz.

Napisano

> ...do kiedy przeprowadzane są kursy na prawo jazdy kat. A?

Dopóki chętni nie odpadną.

> Czy da się zrobić tak, żeby zdążyć jeszcze w tym roku??

Zależy gdzie.

W Warszawie egzaminy są do pierwszych śniegów.

UWAGA!

Jest jeden plus - jeżeli podchodzisz "któryś z kolei" raz do praktyki, a w międzyczasie spadnie śnieg, to zawieszeniu ulega bieg "przedawnienia" teorii (normalnie jest 6 m-cy) - wznawia się wraz ze wznowieniem egzaminów praktycznych przez dany WORD.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.