Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Który lepszy?

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję takie drugie auto, tanie, dodatkowe: poniżej 5 kPLN (im mniej tym lepiej), ale żeby jeździło i nie psuło się częściej niż dajmy na to raz w m-cu grinser006.gif

W grę wchodzą zapewne lata 90-te, ale co lepsze: Colt, Daihatsu czy np. Micra? Ma jeździć i psuć się rzadziej niż dajmy na to Fiat czy Renault w podobnym wieku. palacz.gif

Napisano

> Potrzebuję takie drugie auto, tanie, dodatkowe: poniżej 5 kPLN (im mniej tym lepiej), ale żeby

> jeździło i nie psuło się częściej niż dajmy na to raz w m-cu

> W grę wchodzą zapewne lata 90-te, ale co lepsze: Colt, Daihatsu czy np. Micra? Ma jeździć i psuć

> się rzadziej niż dajmy na to Fiat czy Renault w podobnym wieku.

Micrus smile.gif do tego bedzie mial najtansze czesci z tej trojki

Napisano

>

> W grę wchodzą zapewne lata 90-te, ale co lepsze: Colt, Daihatsu czy np. Micra? Ma jeździć i psuć

to w najlepszym stanie zlosnik.gif

raczej colt potem micra nastepny swift

ale wszystkie te autka sa podatne na korozje (najmniej chyba colt ) sick.gifgrinser006.gif

Napisano

Toyotka starlet waytogo.gif

Napisano

Micra 96/97 - byłem niedawno na przeglądzie, kazałem wyszarpać na wszystkie strony - zawias niemal fabryczny (jakąś drobnostkę kiedyś wymieniałem), sztywny, przeszedł bez zastrzeżeń.

Poza niedziałającym 2 i 3 biegiem dmuchawy nadmuchu - nie chce się psuć. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

A z Micrami to ponoć jest problem jakiś z łańcuchem rozrządu - podobno niewymienialnym ale jednak wymienialnym czy jakoś tak, bo problemy są... Prawda to to czy półprawda? hmm.gif

Aha! Jeszcze jedna sprawa - z tyłu mają być trzy pełne pasy. Z tego co wiem, to część aut miała środkowy tylko biodry, nie wiem jak w tych modelach - ktoś się orientuje? smile.gif

Napisano

> A z Micrami to ponoć jest problem jakiś z łańcuchem rozrządu - podobno niewymienialnym ale jednak

> wymienialnym czy jakoś tak, bo problemy są... Prawda to to czy półprawda?

Coś tam czytałem, ale u mnie jest fabryczny i nie hałasuje. niewiem.gif

Ale to jak w maluchu - jeździsz, aż zacznie hałasować. Nie pęknie jak pasek. grinser006.gif

> Aha! Jeszcze jedna sprawa - z tyłu mają być trzy pełne pasy. Z tego co wiem, to część aut miała

> środkowy tylko biodry, nie wiem jak w tych modelach - ktoś się orientuje?

U mnie na środku jest biodrowy. (Ty chcesz z tyłu 3 osoby wozić? facepalm%5B1%5D.gifhehe.gif)

Napisano

> (Ty chcesz z tyłu 3 osoby wozić? )

w swift-cie 3D dalo rade ( a przyznam ze lekkie nie byly zlosnik.gif )

pas oczywiscie tylko biodrowy

Napisano
  • Autor

A któryś z ww. ma coś więcej niż tylko biodrowy?

P.S. Ostatnio widziałem w Matizie 3 osoby z tyłu, więc taki Colt to zdaje się "ogrooomne" auto przy tym jest, awaryjnie - czemu nie? biglaugh.gif

Napisano

> w swift-cie 3D dalo rade ( a przyznam ze lekkie nie byly )

> pas oczywiscie tylko biodrowy

Ba, maluchem tez 2+3 nad morze jechaliśmy w '87 r. hehe.gif

Cudów nie ma - ciasno jest. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ba, maluchem tez 2+3 nad morze jechaliśmy w '87 r.

> Cudów nie ma - ciasno jest.

Ciasno może być. Ale jak awaryjnie wsadzę do tyłu kogoś w środku, to chcę, żeby miał normalny pas. A nie tylko biodrowy - dlatego pytam? cool.gif

Napisano

> Potrzebuję takie drugie auto, tanie, dodatkowe: poniżej 5 kPLN (im mniej tym lepiej), ale żeby

> jeździło i nie psuło się częściej niż dajmy na to raz w m-cu

almera N15 ?

Napisano

> Micra 96/97 - byłem niedawno na przeglądzie, kazałem wyszarpać na wszystkie strony - zawias niemal

> fabryczny (jakąś drobnostkę kiedyś wymieniałem), sztywny, przeszedł bez zastrzeżeń.

> Poza niedziałającym 2 i 3 biegiem dmuchawy nadmuchu - nie chce się psuć.

rezystor dmuchawy palacz.gif

Napisano

> A z Micrami to ponoć jest problem jakiś z łańcuchem rozrządu - podobno niewymienialnym ale jednak

> wymienialnym czy jakoś tak, bo problemy są... Prawda to to czy półprawda?

ale co ? łańcuch jak kazdy da sie wymienic, niektore auta przejezdzaja po 300tys bez wymiany, zas inne po 60tys kwalifikuja sie do remontue, zalezy od stylu jazdy

> Aha! Jeszcze jedna sprawa - z tyłu mają być trzy pełne pasy. Z tego co wiem, to część aut miała

> środkowy tylko biodry, nie wiem jak w tych modelach - ktoś się orientuje?

w tych pieniadzach bedzie ciezko o taki gadzet, auta z tamtych lat w zdecydowanej wiekszosci mialy biodrowy pas srodkowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.