Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie dostanę żarówkę przód do Hondy VFR750 RC36 90'?

Featured Replies

Napisano

W żadnym sklepie jej nie mają a jest ona odentyczna jak H4 z tym, że ma szerszy rozstaw tych blaszek. Jej symbol to me stanley halogen 14-0180 12V60/35W

Napisano

> W żadnym sklepie jej nie mają a jest ona odentyczna jak H4 z tym, że ma szerszy rozstaw tych

> blaszek. Jej symbol to me stanley halogen 14-0180 12V60/35W

W UK.

Podejrzewam, że w PL tylko w aso, ale popróbowałbym w sklepach z cześciami do japońskich moto.

PZDR

Napisano

> W żadnym sklepie jej nie mają a jest ona odentyczna jak H4 z tym, że ma szerszy rozstaw tych

Miałem podobny problem gdy spaliła mi się jedna H4 chyba 30/35W. Oczywiście nigdzie nie mieli i podążyłem do serwisu. W serwisie zaśpiewali mi 40 za sztukę boje_sie.gif Udałem się więc do sklepu, który ma w ofercie bardzo dużo żarówek ale akurat nie taką. Poprosiłem o zamówienie, sprowadzili a ja zapłaciłem 10/szt smile.gif

Napisano
  • Autor

> Miałem podobny problem gdy spaliła mi się jedna H4 chyba 30/35W. Oczywiście nigdzie nie mieli i

> podążyłem do serwisu. W serwisie zaśpiewali mi 40 za sztukę Udałem się więc do sklepu, który

> ma w ofercie bardzo dużo żarówek ale akurat nie taką. Poprosiłem o zamówienie, sprowadzili a

> ja zapłaciłem 10/szt

możesz podać namiary na ten sklep? Obleciałem wszystko łącznie z 4 serwisami motocyklowymi i nie mają... Proponują mi zaadoptować zwykłe H4 obcinając jedną z 3 tych blaszek wtedy podejdzie z tym, że siedzieć będzie z odchyleniem około 20st od standarodowej żarówki(w lewo oabo w prawo zależy którą blaszkę obetnę...To dobry pomysł?

Napisano

> możesz podać namiary na ten sklep? Obleciałem wszystko łącznie z 4 serwisami motocyklowymi i nie

> mają... Proponują mi zaadoptować zwykłe H4 obcinając jedną z 3 tych blaszek wtedy podejdzie z

> tym, że siedzieć będzie z odchyleniem około 20st od standarodowej żarówki(w lewo oabo w prawo

> zależy którą blaszkę obetnę...To dobry pomysł?

Bedzie krzywo świecić i zarazem oślepiać wink.gif

Napisano
  • Autor

> Bedzie krzywo świecić i zarazem oślepiać

Ale tam są śruby regulacyjne to pewnie da się coś ustawić? Nidzie nie ma tej żarówki masakra oslabiony.gif

Napisano

> Ale tam są śruby regulacyjne to pewnie da się coś ustawić? Nidzie nie ma tej żarówki masakra

Jutro wyjezdzam na wakacje, za 2 tyg. moge sie tutaj dowiedziec wink.gif

Napisano

> możesz podać namiary na ten sklep? Obleciałem wszystko łącznie z 4 serwisami motocyklowymi i nie

> mają... Proponują mi zaadoptować zwykłe H4 obcinając jedną z 3 tych blaszek wtedy podejdzie z

> tym, że siedzieć będzie z odchyleniem około 20st od standarodowej żarówki(w lewo oabo w prawo

> zależy którą blaszkę obetnę...To dobry pomysł?

Ten sklep handluje żarówkami Trifa a jak widzę takiej nie oferują wcale. Poszukaj więc najpierw który z producentów oferuje taki produkt a potem poszukaj sklepu z ich produktami

Aha, pomysł z jakimkolwiek mocowaniem żarówki w innej pozycji spowoduje złe świecenie reflektora. Nie wyregulujesz tego

Napisano

Jakos ciezko mi sobie wyobrazic, aby salon Hondy takowa nie dysponowal.

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jakos ciezko mi sobie wyobrazic, aby salon Hondy takowa nie dysponowal.

jeśli jest to byc może wersja japońska to z jakiej racji ma mieć żarówki do takiej wersji?

Napisano

> jeśli jest to byc może wersja japońska to z jakiej racji ma mieć żarówki do takiej wersji?

Expertem od zarowek nie jstem, Byc moze w japoni uzywa sie 35 W w przypadku swiatla mijania, watpie jednak aby zwiekszenie mocy o 25 W spowodowalo zniszczenie lustra reflektora lampy. Z tego co pamietam, to w EU standardowo uzywaq sie 55 / 55 W.

Moge sie tu jednak mylic, a nie chce mi sie isc do piwnicy i sprawdzic.

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.