Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dystanse

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko odnośnie dystansów fakt że do fiata pandy co myślicie o 4x20mm zlosnik.gif W zestawie dystans 20mm + śruby ( jakie mocowanie jest lepsze śruby czy szpilki ) Czy tyle to nie przesada ? i jak się ma sprawa bezpieczeństwa hmm.gif

Napisano

rozstaw musi być ten sam, koniecznie musi posiadać kołnierz, a co do pytania śruby czy szpilki to zależy od felg

Napisano

> Mam pytanko odnośnie dystansów fakt że do fiata pandy co myślicie o 4x20mm W zestawie dystans

> 20mm + śruby ( jakie mocowanie jest lepsze śruby czy szpilki ) Czy tyle to nie przesada ? i

> jak się ma sprawa bezpieczeństwa

w gsmp na takich smigam

Napisano
  • Autor

zapomniałem napisać że nie chodzi o zabawę tylko o jazdę na co dzień

Napisano

Ja do stalówek na zimę mam takie dystanse ze szpilkami i wszystko jest ok, a samochód dużo lepiej wygląda i lepiej się prowadzi.

Napisano
  • Autor

Ale bardziej polecacie ze szpilkai czy śrubami czy to pod kątem bezpieczeństwa jest to samo ?

Napisano
  • Autor

raczej mi chodzi co jest mocniejsze i pewniejsze

Napisano

Jak w zimie z dystansami Ci się lepiej samochód prowadzi to dziwna sprawa... Bo wg mnie na śliskiej nawierzchnii węższy rozstaw lepiej trzyma

Napisano

> Jak w zimie z dystansami Ci się lepiej samochód prowadzi to dziwna sprawa... Bo wg mnie na śliskiej

> nawierzchnii węższy rozstaw lepiej trzyma

Rozstaw chyba nie... Na pewno na śniegu węższa opona, a co za tym idzie większy nacisk na mniejszą powierzchnię, ma znaczenie i poprawia prowadzenie, ale większy rozstaw według mnie daje stabilniejsze prowadzenie, jak zawsze.

Napisano

> Rozstaw chyba nie... Na pewno na śniegu węższa opona, a co za tym idzie większy nacisk na mniejszą

> powierzchnię, ma znaczenie i poprawia prowadzenie, ale większy rozstaw według mnie daje

> stabilniejsze prowadzenie, jak zawsze.

Ja uważam, że na zime jednak zdejmuje się dystanse, węższy lepiej się prowadzi. Widać to nawet po wyczynowych rajdówkach, na kolcach mają koła bardziej schowane niż w specyfikacji szutrowej czy asfaltowej

Napisano

Dokładnie - ja tego nie wymyśliłem tylko wiem z doświadczeń zimowych :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.