Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycieraczki do SC

Featured Replies

Napisano

witam,

jako iż lato (jeżeli minioną porę roku można nazwać w ogóle latem) mamy już chyba za sobą i opady deszczu zaczynają pojawiać się coraz częściej, pomyślałem, że warto było by zaopatrzyć się w dobre wycieraczki przedniej szyby wink.gif

powody, które mnie do tego zmuszają są dwa, a właściwie to pewnie jeden wynika z drugiego, otóż... poprzedni właściciel kupił chyba na pałę jakieś pierwsze lepsze wycieraczki z tesco, nie sugerując się specjalnie wymiarami i przez to ch*jowo zbierają oraz wystają z jednej strony za szybę/jej uszczelkę facepalm%5B1%5D.gif

jest ktoś w stanie polecić coś dobrego? jakie powinny mieć wymiary owe wycieraczki, żebym nie kupił wystających pół metra poza karoserie?

Napisano

ja w seju miałem płaskie valeo 480 jak dobrze pamiętam, teraz w stilonie również mam valeo i nie narzekam na nie

Napisano
  • Autor

> ja w seju miałem płaskie valeo 480 jak dobrze pamiętam, teraz w stilonie również mam valeo i nie

> narzekam na nie

skoro polecasz to chyba się skuszę, wszystko będzie lepsze od tego co mam teraz waytogo.gif

Napisano

> skoro polecasz to chyba się skuszę, wszystko będzie lepsze od tego co mam teraz

A ja z doświadczenia powiem ze nawet wycieraczki z biedronki za cale 10pln komplet też dają radę pod warunkiem ze sa nowe. Jak mi zaczynały robić smugi to z miejsca wyrzucałem i kupowalem nowe..... Gumki przekladalem do stelaży od BOSCH TWIN i średnio przez pol roku dawały radę wink.gif

Dlugość obu wycieraczek to 48cm

Napisano

Ja również mam i polecam Valeo . Jeden tylko mały szczegół, mnie troche denerwuje . Wycieraczka od strony pasażera nie dolega dokładnie do szyby, poza tym OK .

Napisano

Zazwyczaj 2x48cm, możliwa jest też inna kombinacja ale nie pamiętam jaka zlosnik.gif

Napisano

Ja mogę polecić standardowe wycieraczki firmy Motgum ok.gif Spisują się bardzo dobrze, a kosztują niewiele wink.gif Nie wiem jak sprawy się mają przy piórach płaskich bo nie używałem ok.gif

Napisano

Seria ma 2x 480

Można użyć 530 / 410, lub 510 / 430.

Polecam motgum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.